Deea și Dinu Maxer nu se intersectează, deși locuiesc în același bloc: „Știm să facem diferența între viața privată și viața profesională”. Cei doi își fac planuri de vacanță împreună

.

Deea și Dinu Maxer au depus actele de divorț pe 28 martie 2023, după o căsnicie care a durat 18 ani. Deși s-au separat, cei doi au rămas în relații bune de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, ba chiar au decis să continue colaborarea și pe partea profesională. Mulți au fost surprinși atunci când au aflat că artistul și mama copiilor săi locuiesc în același bloc, însă Deea și Dinu Maxer susțin că nu s-au intersectat deloc până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Deea și Dinu Maxer au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au depus actele de divorț în urmă cu mai bine de o lună și au decis să aibă custodie comună a copiilor lor. După separare, băiețelul lor a preferat să rămână cu tatăl lui, în timp ce mezina familiei a rămas în grija mamei. Chiar și așa, micuții se întâlnesc des și petrec timp împreună, căci părinții lor locuiesc în același bloc.

După divorțul de artist, Deea Maxer a fost destul de rezervată în declarații și a refuzat orice apariție TV. La scurt timp după separare, Dinu Maxer și-a oficializat relația cu Ada, o tânără despre care internauții au spus că seamănă izbitor de mult cu fosta lui soție. Deși s-a speculat că Deea Maxer o cunoaște pe noua iubită a fostului soț, bruneta a ținut să precizeze că nu are nicio legătură cu ea și nu face parte din cercul ei de prieteni.


Deea și Dinu Maxer nu se intersectează, deși locuiesc în același bloc

Chiar dacă au divorțat, Deea și Dinu Maxer au decis să continue proiectele profesionale pe care le au împreună. Bruneta confirmă afirmația potrivit căreia nu s-a intersectat niciodată cu tatăl copiilor ei, deși locuiesc în același bloc.

„Nu am absolut nicio problemă atunci când Dinu este în prezența mea, de niciun fel, știm să facem diferența între viața privată și viața profesională, suntem artiști, suntem profesioniști și asta am făcut de la început, încă de când ne-am cunoscut.


Consider că facem o echipă super bună pe partea asta și am hotărât de comun acord că noi ca și cuplu de prezentatori și de artiști va trebui să ducem proiectele mai departe împreună. Legat de noi ca și vecini, într-adevăr Dinu are dreptate, nu ne-am mai intersectat, chiar dacă locuim pe aceeași scară’, a explicat bruneta, la Antena Stars.

Deea și Dinu Maxer își fac planuri de vacanță împreună


După divorțul de artist, Deea Maxer recunoaște că are agenda plină, mai ales că se împarte între carieră și viața de mamă. Bruneta și Dinu Maxer iau toate deciziile împreună în privința celor doi copii, ba chiar își fac planuri de vacanță.

„Sunt focusată pe muncă și pe copii. Am programul foarte încărcat pentru că îmi ocup timpul cât mai mult și să mă dezvolt profesional și în același timp să echilibrez totul încât să mă ocup și mai mult de copii.

În momentul în care m-ai sunat chiar vorbeam cu Dinu și plănuiam evenimentul pe care îl vom avea împreună la începutul lunii mai, pentru că în continuare alături de Dinu sunt spectacole și prezentăm evenimente. Asta făceam, astea sunt planurile pentru următoarea perioadă din punct de vedere profesional, planuri de vacanță, programul de lucru, program cu copiii’, a adăugat aceasta.


Ce spune Deea Maxer despre noua iubită a lui Dinu Maxer

Dei s-a speculat că Deea Maxer o cunoaște pe noua iubită a lui Dinu Maxer, bruneta a explicat că nu are nicio legătură cu Ada și nu a întâlnit-o niciodată.


„Nu, nu o cunosc pe actuala iubită a lui Dinu, nu o cunosc pe Ada, am înțeles că așa o cheamă. Nu a fost prietena mea, nu m-am intersectat niciodată cu ea’, a încheiat ea interviul pentru Antena Star

Sursa foto: Facebook