Delia a apărut pe Instagram cu corpul acoperit de tatuaje. Care este povestea tatuajelor artistei

 Dumba Gabriela
.

Fanii de pe Instagram ai Deliei au reacționat imediat, când artista a postat o serie de fotografii în care apare cu trupul acoperit de tatuaje. Cântăreața a explicat că, momentan, sunt doar niste desene temporare, însă are oricum de gând, în viitorul apropiat, să-şi extindă colecţia de tatuaje.

Delia are multe tatuajeDelia are multe tatuaje

Multe dintre tatuajele Deliei au influenţe asiatice, având în vedere preferinţele cântăreţei pentru vacanţe în această parte a lumii.

În clipul piesei „Da, mamă!', Delia a apărut cu trupul acoperit de tatuaje, însă nu toate desenele au fost unele permanente. Chiar şi zilele trecute, cântăreaţa a postat pe Instagram o serie de fotografii care au stârnit controverse printre fani. Unii au aplaudat iniţiativa Deliei de a-şi acoperi trupul cu tatuaje, alţii au criticat-o pe motiv că nu ştie unde să se oprească în această pasiune a ei.

Delia i-a liniştit, în cele din urmă: sunt temporare. Însă, artista a mărturisit că se gândeşte serios să-şi extindă colecţia de tatuaje.

Printre tatuajele pe care Delia le are deja în momentul acesta, se numără o îngheţată la cornet şi o pasăre colorată pe braţ, o mandală pe încheietura mâinii drepte, cuvântul „femme' pe încheietura mâinii stângi, un dreamcatcher pe umărul stâng, dar şi un pistol acoperit de trandafiri, pe glezna dreaptă. Totodată, Delia mai are un tatuaj şi între sâni, despre care fanii au fost foarte încântaţi atunci când blonda a decis să îl facă public şi i-au comentat că vor şi ei unul identic.

Vreau să-mi fac unul pe pulpa piciorului, un chip ciudat, ceva, şi altul pe braţ. Nu am găsit până acum modelul potrivit, astfel că, în funcţie de evenimentele pe care le-am avut, am optat doar pentru tatuaje semipermanente, care dispar după două săptămâni. Sunt încă în căutare, dar cu siguranţă, în viitorul apropiat, îmi voi face două tatuaje-şoc, dar permanente', spunea Delia cu puţin timp în urmă.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton