Delia este iar în vacanță, însă a stat prea mult la soare!

.

După o serie de 3 concerte la Sala Palatului și filmări pentru emisiunea iUmor, Delia a plecat iar în vacanță. Destinațiile alese de vedetă pentru vacanțe sunt mereu cu soare și nici aceasta nu face excepție. Însă statul prea mult la soare se pare că a dăunat de data aceasta…

 


 

 

 

După muncă multă și răsplată! Delia a decis șă ia o scurtă vacantă, iar de data aceasta destinația aleasă de vedetă și soțul ei este Sri Lanka. După imaginile de socializare putem observa cât de frumoase sunt peisajele și cât de mult se relaxează. Pielea artistei însă se pare că nu este la fel!

 

Artista a stat prea mult la soare, iar pielea ei are de suferit. Așa cum ne-a obișnuit, a împărtășit fotografii din vacanță și cu prietenii ei de pe rețelele de socializare.


 

 

 

„Nu ma invat minte…cu statul la soare.#acusuferaintacere#iaurt#aloevera‘ a scris Delia în dreptul imaginii din care se poate observa că pielea ei are de suferit din cauza razelor puternice.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat nici ele așteptate întrucât aceștia au venit cu remedii și sfaturi pentru ca Delia să își calmeze roșeața.

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram