„Femeia a primit niște topoare în cap. Nicio ființă umană nu merită să fie atinsă cu un deget”. Delia i-a luat apărarea Danei Roba și a răbufnit public

 Ifrim Georgiana
.

La începutul lunii iunie, Dana Roba a fost victima unui caz extrem de grav de violență domestică, după ce a fost desfigurată cu un ciocan de soțul ei, Daniel Balaciu. Mai multe persoane publice și-au exprimat susținerea față de tânăra de 31 de ani, inclusiv artista Delia, care s-a revoltat din cauza unor comentarii degradante la adresa victimei. Iată mesajul de susținere al cântăreței pentru Dana Roba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cursul zilei de 5 iunie, Dana Roba a ajuns de urgență la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de tatăl fiicelor ei. Make-up artista s-a recuperat miraculos, după ce a fost operată pe creier, deși medicii nu-i dădeau mari șanse de supraviețuire. Cazul Danei Roba a consternat numeroase persoane publice din România, care i-au transmis mesaje de încurajare atunci când era în stare critică, între care se numără Oana Zăvoranu, Carmen de la Sălciua, Bianca Drăgușanu, Oana Radu sau Andreea Mantea. La rândul ei, Delia a empatizat cu trauma suferită de make-up artistă, semnalând atitudinea degradantă a unor internauți vizavi de violența domestică și abuzul asupra femeilor.

d10d10

Citește și: Delia e convinsă că suferă de ADHD: „M-am autodiagnosticat. Sunt agitată dintotdeauna'. Cum o afectează firea introvertită în vacanțe

Citește și: Delia și Dorian Popa și-au cumpărat cizmele care au scandalizat internetul. Costă peste o mie de euro sunt din cauciuc și le au multe vedete de la Hollywood: „Nu cred ca am văzut ceva mai urât!”

Citește și: Marius Elisei, după ce s-a spus că iubita lui este însărcinată: „De ce nu? Care e problema?”

Citește și: Ce emisiune va prezenta Dani Oțil la Antena 1, după ce a fost înlocuit la Neatza. Filmările au loc în Malta!

Delia i-a luat apărarea Danei Roba și a răbufnit public

Consternată de comentariile degradante pe care Dana Roba le primește în mediul online, Delia a răbufnit public și a postat imagini explicite cu victima în stare de agonie, în timp ce era transportată la spital. Artista a tras un semnal de alarmă privind cazurile de violență domestică în România și s-a arătat îngrijorată de atitudinea unor internauți care au încercat să diminueze gravitatea faptelor comise de Daniel Balaciu.  

„Există oameni care îi comentez acestei femei care încearcă să-și revină după aceste traume… Să ne înțelegem, era să moară. Femeia a primit niște topoare în cap… așa sună violența domestică în unele situații. Și femeia asta are hate în comentarii că merita ce a pățit, că de ce tot spune, că ea n-are voie… nu ai voie să vorbești despre asta, gata, treci peste, gen…

Asta îi scriu oamenii. Dumnezeule, Dumnezeule, în ce lume trăim! Lăsați oamenii să-și plângă traumele, lăsați oamenii să-și revină, să se vindece, incredibil… Îmi cer scuze pentru imaginile prea grafice, dar simt că poate nu înțelege lumea exact ce poate să însemne, adică trăim prea mult fiecare în bula noastră și nu vedem și poate e bine să ai parte uneori de un șoc și să te izbească realitatea, ca să înțelegi', a scris artista, în mediul online.

„Genul ăsta de comentarii trebuie pedepsit'

Delia este de părere că astfel de comentarii, care încurajează violența domestică și abuzul asupra femeilor, ar trebui pedepsite prin lege, căci perpetuează un comportament nociv în societatea din România.

„Nicio ființă umană nu merită să fie atinsă cu un deget indiferent, nu există așa ceva, o palmă, nu există niciun motiv pentru care să primești o palmă, zero, atenție, deci de o palmă vorbim, nu de tentativă de omor și de topoare în cap, nimeni nu merită așa ceva și e ilegal… cum puteți să dați comentariile alea? Ce ființe umane sunteți? Ce oameni sunteți, că mor… Mie mi se pare că genul ăsta de comentarii trebuie pedepsit, nu știu cum, nu știu în ce fel, dar mi se pare că nu trebuie lăsat așa, mi se pare că e periculos și că subliniază cu 15 markere problemele pe care le avem la capitolul violență domestică și mentalitate', a spus Delia în mediul noline.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton