Ce intervenții estetice are Delia Matache. Artista vrea să-și opereze nasul: „Ar putea să fie mai frumos”

 Ifrim Georgiana
.

Ce intervenții estetice are Delia Matache. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. La 41 de ani, cântăreața are o carieră de succes și este într-o formă fizică de invidiat. Pe contul său de Tik Tok, acesta a oferit răspunsul la întrebarea care i se adresează cel mai des – aceea dacă a ajuns vreodată pe mâna medicului estetician. Totodată, artista a recunoscut că ar vrea să treacă printr-o operație de remodelare a nasului, căci este nemulțumită de forma acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În timp ce majoritatea vedetelor din showbiz-ul autohton aleg să fie discrete cu privire la operațiile estetice prin care au trecut, Delia Matache a dat cărțile pe față și a dezvăluit toate procedurile de înfrumusețare prin care a trecut până la vârsta de 41 de ani. Frumoasa artistă recunoaște că a trecut prin cabinetul medicului estetician și este de acord cu astfel de proceduri, în măsura în care sunt făcute cu limită. Jurata de la „iUmor' și-ar dori să-și modifice forma nasului, însă nu are curajul să treacă printr-o operație de rinoplastie.

d9d9

Multă lume s-a întrebat ce intervenții estetice are Delia Matache, iar răspunsul a fost oferit chiar de artistă, într-un videoclip publicat pe Tik Tok. Ca multe alte vedete din România, cântăreața și-a făcut mici retușuri de-a lungul timpului, însă este adepta unor rezultate cât se poate de naturale. De când și-a făcut debutul în muzică, la vârsta de 17 ani, artista pare neschimbată.

Citește și: Ce condiție are Delia pentru a participa la America Express: „Nu merg decât dacă…”

Citește și: Delia a împlinit 41 de ani. Cum își sărbătorește ziua de naștere: „Când este vorba de mine, mă răsfăț'

Citește și: Adelina Pestrițu a spus câte operații estetice are: „Să mergi să repari niște lucruri nu mi se pare deloc rău'. De ce vrea să-și schimbe implantul mamar

Citește și: Paris Hilton a postat primele imagini cu fiul ei, născut de o mamă surogat: „Suntem atât de mândri'. Ce nume special a ales pentru el

Ce operații estetice și-a făcut Delia Matache

Până la vârsta de 41 de ani, artista a apelat numai la proceduri non-invazive. Aceasta și-a injectat botox pentru a diminua și preveni ridurile și recunoaște că a trecut printr-o procedură de volumizare a buzelor cu acid hialuronic. Delia Matache este adepta operațiilor estetice, însă consideră că a rămas în urmă la capitolul proceduri de înfrumusețare.

„Mi-e botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie.

N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat. Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști', a declarat Delia pe contul ei personal de Tik-Tok.

Delia Matache vrea să-și opereze nasul

În viitor, cunoscuta artistă și-ar dori să-și schimbe forma nasului, însă recunoaște că nu are curajul să se lase pe mâna medicului estetician. Delia Matache este nemulțumită de forma actuală a nasului ei, deși îi armonizează celelalte trăsături ale feței. Totuși, după cum recunoaște chiar cântăreața, întotdeuna este loc de mai bine.

„Ce vreau să îmi fac, dar nu am curaj (n.r. nasul). E un pic așa, îl urăsc uneori. N-am curaj. El e ok așa cum e, dar ar putea să fie mai frumos, mai în vânt', a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton