Delia Matache poartă numai haine bărbătești. Motivul pentru care îmbracă ținute ieșite din tipare

 Pirvu Cristina
.

Pasionată de modă, Delia își alege de multe ori singură hainele sau combinațiile ieșite din tipare, așa cum a făcut și pentru filmările la cel de-al șaselea sezon iUmor, care revine începând de sâmbăta aceasta, 23 februarie, de la 20.00, la Antena 1.

Jurata iUmor mărturisește că îi place să își aleagă hainele pentru fiecare zi în parte, să le pregătească și să le accesorizeze astfel încât să obțină o ținută nouă chiar dacă unele piese vestimentare au mai fost purtate.

Micul său secret însă este că artista nu se prea uită la specificațiile de pe etichetă, ci poartă cu aceeași nonșalanță o ținută feminină sau un trening bărbătesc. Delia știe că diferența stă în detalii, astfel că are grijă să accesorizeze fiecare ținută corespunzător – de la încălțăminte și bijuterii până la zâmbetul larg.

'Toate hainele sunt de bărbați, doar am adăugat câte un accesoriu. Cele mai multe sunt cumpărate din magazin, îmi place să le aleg, să le probez. Dacă pornesc și chestia asta cu achiziționarea de haine și online, mi-e teamă că nu mă mai opresc', a mărturisit jurata iUmor.

DeliaDelia

Delia Matache a ţinut dietă doar trei zile

Frumoasa cântăreaţă s-a luptat cu propriul corp pentru a ţine dietă. Timp de trei zile a ţinut un regim de viaţă sănătos, dar a cedat. Voia să mai slăbească câteva kilograme.

Nu a reuşit deoarece este o împătimită a carbohidraţilor. Pofteşte la multe preparate, mănâncă orice. Spune că are talent în bucătărie, ce îi lipseşte este timpul.

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton