Delia s-a confruntat cu stările de anxietate: "E bine să nu te lași doborât"

 Dumba Gabriela
.

Delia a vorbit despre stările sale de anxietate, de ce apar acestea și cum le gestionează. Delia Matache a recunoscut că s-a confruntat cu anxietatea și subliniază că are în continuare momente în care se simte anxioasă, mai ales atunci când este oprită pe stradă de fani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anxietatea este o problemă care nu-i ocolește nici pe oamenii care au cariere de succes. Celebra Delia Matache se numără printre cei care s-au confruntat cu această problemă și a ales să vorbească pe această temă în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

767767

Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea.

Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care numi face provoacă plăcere', a dezvăluit Delia Matache.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:'Țeluri diferite și multe traume din copilărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Mikaela, fiica Iuliei Albu, cu iubitul mamei sale:„El nu concepe ca…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce restricții se ridică începând cu 9 martie.România a ieșit din starea de alertă!

Delia s-a confruntat cu stările de anxietate. Când apar aceste probleme

Un detaliu puțin știut despre Delia este stare de anxietate cu care artista se confruntă, o boală pe care unii îl numesc ucigașul tăcut pentru că lăsată netratată crează mari probleme. De multe ori, episoadele sale de anxietate apar în prezența celor care o opresc pe stradă pentru poze sau autografe.

'În mare parte am o stare de anxietate. Încerc să o controlez și știu că meseria mea s-a desfășurat în spațiul public și asta presupune (n.r. interacțiune ape stradă cu fanii).

Încerc să-i fac să înțeleagă pe cât pot prin interviuri că nu e rolul meu ăsta, adică nu sunt de la relații cu publicul nonstop și că nu pot să fac mereu asta și că ar fi inuman, n-ai cum să faci doar asta', a spus Delia la podcastul La mijloc al lui Codin Maticiuc, acum puțin timp.

Există însă și momente în care preferă să lase lucrurile așa cum sunt. Pentru a nu da explicații publicului și pentru a nu degenera într-o situație care ar putea deveni neplăcută, Delia acceptă din prima să se pozeze.

'Și îți ia foarte mult timp să explici fiecăruia în parte, mai bine faci poza și ai rezolvat problema, dar de multe ori intervine chestia asta: nu vrei să-ți iei ochelarii jos, nu vrei să scoți limba?', a mai povestit artista.

Cum gestionează Delia stările de anxietate

Delia a menționat că este foarte important 'să nu te lași doborât' și să încerci singur să-ți schimbi perspectiva, atunci când apar stările de anxietate.

„E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași doborât și să găsești echilibrul', a spus jurat iUmor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton