Cum arată Demi Moore complet nemachiată, la 59 de ani. A fost acuzată că și-a făcut multe operații estetice

 Dumba Gabriela
.

Recent, Demi Moore și-a surprins fanii cu un selfie în care apare fără nicio urmă de machiaj. La 59 de ani, Demi este o femeie asumată, sigură pe ea, curajoasă, care refuză să folosească filtre de Instagram și care promovează frumusețea naturală, indiferent de vârstă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 59 de ani, Demi Moore arată fabulos, atât la față, cât și la corp. Pare mai degrabă o puștoaică, sora copiilor săi și nu mama a trei copii de 30 de ani. Secretul său? „O baie fierbinte de dimineață și meditație', a declarat Demi în descrierea imaginii în care apare fără machiaj.

dem1dem1

Nu e pentru prima oară când actrița postează fotografii în care apare nemachiată sau în care își etalează forma fizică de invidiat. În această vară, Demi a împărtășit cu fanii săi o serie de imagini din timpul vacanței din Santorini, în care apare purtând un costum de baie negru, format din două piese.

„Pregătindu-mă pentru o altă zi în paradis', a scris actrița pe Instagram.

Demi Moore are o relație apropiată cu fiicele ei, Rumer, Tallulah și Scout, și își petrec majoritatea timpului împreună. Recent, ele au fost protagonistele campaniei brand-ului vestimentar american Andie Swim.

Cum arată Demi Moore complet nemachiată, la 59 de ani

Actrița a încântat pe toată lumea cu fotografiile în care ea și fiicele ei apar una lângă cealaltă, în costume de baie.

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran:„Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție

Citește și: Unde s-au mutat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după căsătorie

Citește și: „Nu sunt bisexual, sunt…’. Ce a recunoscut Emil Rengle la câțiva ani de când a câștigat Românii au Talent

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent:'Am pornit într-o călătorie de meditație'. EXCLUSIV

În 2019, când actrița și-a lansat cartea Inside Out, în care a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională, relația pe care a avut-o cu Ashton Kutcher, dar și despre dependența de droguri și alcool, cele trei fiice ale sale și-au arătat sprijinul față de ea.

Rumer a povestit la vremea respectivă în cadrul show-ului „The Talk' despre cât de mândră e de mama ei și că ar trebui să fie un exemplu pentru restul femeilor care au trecut prin episoade similare cu cele experimentate de Demi Moore: „Sunt mândră de faptul că-și arată latura vulnerabilă și cred că multe femei au urmărit-o, la fel cum am făcut-o și noi, fiicele ei. Ea a devenit mult mai puternică.

Cred că ceea ce respect cel mai mult la ea este faptul că niciodată nu a fost o victimă în poveștile ei. Își asumă responsabilitatea și este perspectiva ei, povestea ei și este prima care afirmă acest lucru.'

Demi Moore nu consumă dulciuri și alimente procesate

Demi Moore a ținut de-a lungul timpului diete extreme, încă acum pare să se simtă bine în pielea ei, după ce a ajuns la un echilibru.

Pe lângă o alimentație corespunzătoare, Demi Moore lucrează din greu la sală pentru a-și menține sănătatea fizică și psihică: „Înot regulat, fac yoga, surf și antrenamente cu greutăți pentru a-mi întări picioarele și pentru a-mi crește flexibilitatea', a subliniat Demi Moore.

Vedeta urmează o dietă pentru sportivii de anduranță, care include: consumul de carbohidrați – pâine integrală, orez brun, paste, fructe, care oferă organismului energie pentru a se antrena. De asemenea, se hidratează corespunzător, consumând zilnic aproximativ 3 litri de apă. Optează pentru proteine slabe după antrenamente pentru a ajuta mușchii să se recupereze.

O altă regulă pe care o respectă este să evite grăsimile. De exemplu, actrița nu mânâncă unt, smântână sau maioneză. În plus, a eliminat din dietă zahărul și alimentele procesate.

„Mănânc doar când îmi este foame și mă opresc când mă simt plină. Dar mereu mâncare sănătoasă, fără gustări', a declarat diva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton