Demi Moore - spitalizata de urgenta din cauza unei supradoze de medicamente

 Revista VIVA
.

Demi Moore a fost spitalizata de urgenta aseara, reprezentanti ai spitalului declarand ca starea vedetei se datora unei supradoze de medicamente.

Actrita a fost gasita de fortele de politie si de paramedicii din Los Angeles, dupa ce unul din vecinii ei a apelat numarul de urgenta 911 – relateaza TMZ.com. Se pare ca Demi Moore va fi mutata intr-o clinica de specialitate unde va putea primi ingrijiri pentru starea de epuizare in care se afla. Ea si-a exprimat acordul in acest sens, declarand prin reprezentanti ca doreste sa se faca bine cat mai repede. Totodata, actrita a multumit familiei si prietenilor pentru sprijinul acordat.

Ultima perioada a fost foarte dificila pentru actrita care implineste anul acesta 50 de ani. Moore a introdus actiune de divortat impotriva lui Ashton Kutcher, cu care a fost casatorita aproape 7 ani, dupa ce presa a dezvaluit aventurile acestuia.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton