Denis Alibec și gimnasta Anca Surdu formează un cuplu. Aflați în Grecia, cei doi au postat primele fotografii împreună / Cine este iubita fotbalistului

 Ifrim Georgiana
.

Denis Alibec și gimnasta Anca Surdu formează un cuplu. Pe rețelele de socializare, cei doi au postat mai multe fotografii din Grecia, unde se relaxează în aceste zile. Actuala iubită a fotbalistului este dublă campioană mondială la gimnastică aerobică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

După performanța remarcabilă la Campionatul European, Denis Alibec pare să-și fi găsit împlinirea și pe plan sentimental. Acesta formează un cuplu cu gimnasta Anca Surdu și au postat primele imagini împreună pe rețelele de socializare. Ultima relație publică a fotbalistului a fost cea cu Valentina Vanu, de care s-a despărțit în 2020, deși se credea că se vor căsători.

ancaaaancaaa

Citește și: Jucătorii Naționalei de Fotbal a României, momente emoționante alături de familii, înainte de meciul cu Slovacia. Ianis Hagi, vizitat de soție și de părinți, Denis Alibec, încurajat de mama lui, Florin Niță, Florin Coman și Andrei Rațiu, imagini înduioșătoare alături de copii

Citește și: Denis Alibec s-a despărțit de iubita lui. Tânăra tocmai o cunoscuse pe mama fotbalistului

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii a renunțat la inelul de logodnă, în lacrimi, după ce l-a văzut pe Cornel în ipostaze tandre cu ispita Maria: „Nu îmi doresc un bărbat ca el lângă mine, nu pot să trăiesc așa…'

Citește și: Cristina Ich s-a despărțit din nou de Alex Pițurcă: „A fost tot timpul un bărbat râvnit de femei. Am știut…' / Luna trecută, fostul ei iubit a fost surprins alături de fiica Andreei Berecleanu

Denis Alibec și gimnasta Anca Surdu formează un cuplu

Denis Alibec și-a găsit fericirea alături de gimnasta Anca Surdu. Pe rețelele de socializare, cei doi au publicat mai multe fotografii din Santorini, unde se relaxează zilele acestea.

Îndrăgostiții apar unul lângă celălalt, la plajă, și par să se bucure de vremea frumoasă. Rămâne de văzut dacă vor face publice detalii despre povestea lor de dragoste.

În prezent, Denis Alibec este liber de contract, dar s-ar părea că duce lipsă de oferte. După despărțirea de Muaither, fotbalistul a fost dorit de FCSB, însă a lăsat să se înțeleagă că va juca doar la Farul.

Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec

Anca Surdu, născută pe 13 martie 1991 în orașul Constanța, se numără printre gimnastele remarcabile ale României. La 33 de ani, sportiva este dublă campioană mondială în disciplina gimnasticii aerobice, atât în categoria „Trio feminin', cât și în competițiile de grup.

„Am început să practic sport de foarte mică, de la patru ani. Pentru că eram un copil foarte activ, părinții mei m-au dat la gimnastică sportivă. Făceam antrenamente de trei ori pe săptămână, dar nu s-a pus problema să mă îndrept către sportul de performanță până la 14 ani, când am intrat în lotul național de juniori de gimnastică aerobică. Am început să îmi canalizez toată energia și atenția asupra gimnasticii. Am avut foarte multe rezultate bune și la juniorat, însă, când am trecut la categoria seniori, la 18 ani, a fost punctul culminant: au apărut medalii importante la campionate mondiale, europene și alte competiții', a declarat sportiva pentru kudika.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton