Denis Drăguș nu și-a invitat părinții la nuntă pentru că sunt certați de șase ani. Tatăl său e disperat: „Nu mai dorm noaptea. Copile, nu ne condamna la moarte” / Scandalul a pornit din cauza soției fotbalistului, Vanessa

.

Cu o zi în urmă, Denis Drăguș s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Vanessa, dar nu i-a avut alături pe părinții săi. Fotbalistul s-a distanțat de familie în urmă cu câțiva ani, pe fondul unor ample neînțelegeri, astfel că socrii mari nu au fost invitați nici la nuntă, dar nici la botezul primei nepoate. Mărul discodiei în toată această poveste ar fi chiar partenera tricolorului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 10 iulie, Denis Drăguș și Vanessa și-au unit destinele în fața prietenilor și a familiei. În aceeași zi a avut loc și botezul fiicei lor, Derya, care a venit pe lume la finalul anului 2023. Sute de invitați le-au fost alături celor doi, mai puțin părinții fotbalistului. Pentru că sunt certați de șase ani, mirele a preferat să nu-i invite la nuntă și pare că nu există spațiu pentru o reconciliere.

den10den10

Citește și: Denis Drăguș s-a căsătorit cu Vanessa, iar naș le-a fost Marius Șumudică. Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă / Imagini de la nunta de poveste a fotbalistului: ce meniu au avut și cine a cântat

Citește și: Fotbalistul Denis Drăguș și soția lui au botezat mai mulți copii părăsiți de părinți, cu grave probleme de sănătate. Dezvăluirea emoționantă a lui Codin Maticiuc: „Ca să știți de ce Dumnezeu coboară câteodată în teren, lângă Denis”

Citește și: Elisabeta Lipă l-a dat în judecată pe Daniel Ghiţă: „Va trebui să probeze tot ce a spus la adresa mea”. Care sunt acuzațiile și ce daune îi cere fostului luptător de K1

Citește și: A murit Pat Colbert, actrița care o juca pe Dora Mae în serialul Dallas. Avea 77 de ani și se confrunta cu probleme de sănătate

Denis Drăguș nu și-a invitat părinții la nuntă

Scandalul dintre Denis Drăguș și părinții săi s-ar fi iscat în urmă cu șase ani. Pentru că nu au acceptat-o pe Vanessa, mama fiicelor sale, fotbalistul a întrerupt orice legătură cu ei. Mai dureros este că le-a interzis inclusiv să-și vadă nepoatele, pe Gloria și Derya.

Se pare că tricolorul nu a revenit la sentimente mai bune nici în preajma nunții cu aleasa inimii sale. Denis Drăguș nu și-a invitat părinții la eveniment, decizie ce i-ar fi fost impusă chiar de Vanessa, potrivit spynews.ro. În aceeași zi a avut loc și botezul mezinei lor.

Părinții lui Denis Drăguș nu au fost invitați nici la botezul primei nepoate

Pe fondul acestor neînțelegeri, părinții lui Denis Drăguș nu au fost prezenți nici la botezul primei lor nepoate, Gloria, acum în vârstă de 3 ani. La vremea respectivă, fotbalistul și-a spus partea de adevăr cu privire la acest scandal.

„Au alimentat încontinuu scandalul, au zgândărit răni care se mai închideau, au jignit, au amenințat, au trimis mesaje urâte, am auzit vorbe nelalocul lor venite dinspre ei.

Am încercat în repetate rânduri să lăsăm totul deoparte, și eu, și Vannessa, dar de fiecare dată problemele au reapărut cu aceeași intensitate.

Când spui că nu te interesează copilul, când faci circ, când vorbești atât de urât despre Vanessa și o agresezi, când ceri o grămadă de bani ca să-i joci la aparate, când terorizezi familia viitoarei mele soții, când invoci o mașină de lux pe care eu am plătit-o în proporție de 75 la sută, dați-mi voie, vă rog, să păstrăm distanța, măcar o vreme!

Nu poți spune că mă iubești când lansezi o colecție de minciuni despre mine', a spus, la momentul respectiv, Denis Drăguș.

Mihai Drăguș speră să se împace cu băiatul său

Într-un interviu recent, Mihai Drăguș, fost fotbalist și el la mijlocul anilor 90, a făcut declarații despre scandalul cu fiul său. Acesta s-a arătat dispus să lase neînțelegerile în urmă și să reia legătura cu Denis.

„Vreau măcar să știe toată lumea că am stat cu el acolo, la Ovidiu, și că ne-am dorit enorm să devină fotbalist. Nu știu cât e de bine că ieșim în presă, dar altfel nu pot ajunge la Denis. Și vreau doar să știe el și să știe toată lumea că îl iubim și eu, și mama lui! Și am suferit, am plecat de acasă într-o altă localitate pentru trei, patru ani de zile ca să-mi fac datoria de părinte. Asta să știe lumea sportului!', a declarat tatăl lui Denis Drăguș, potrivit fanatik.ro.

„Fata asta l-a schimbat la 180 de grade'

Mihai Drăguș a mai explicat că relația cu fiul său s-a stricat din cauza nurorii, Vanessa.

„Eu mi-am făcut datoria de părinte. Și am făcut totul cu banii mei. Ar fi fost frumos ca acum să fi spus atât: 'Mulțumesc, părinții mei!'. Să ne fi mulțumit și nouă, nu numai soției. Nu cred că i se producea vreun accident la gură dacă ne-ar fi mulțumit și nouă după meciurile de la Euro. Am fi meritat și noi măcar atât.

De când Denis avea 19 ani. Atunci l-a chemat Contra la naționala de seniori, la meciul cu Serbia. Atunci ne-am trezit că fata asta s-a mutat la el. El a locuit în Academia Hagi până în clasa a 12-a, apoi a luat Bac-ul și i-am închiriat un apartament în Mamaia. Noi. Adică eu, pe banii mei, nu pe banii altora. Probabil că atunci s-a produs ruptura. Sunt multe de povestit, dar nu vreau să fac cancan, vreau doar să transmit un mesaj care să ajungă la fiul nostru pe care îl iubim.

A intervenit fata asta care l-a schimbat la 180 de grade. Din copilul ăla cuminte și ascultător n-a mai fost același. Puteți să-i întrebați pe antrenorul lui de la juniori, pe bucătarul lui, pe Zoli Iașko și să vedeți ce fel de copil era Denis. N-a mai fost la fel. Asta este, s-au șters cu buretele toate. Atât așteptam și noi, un 'mulțumesc!', a mai spus tatăl lui Denis Drăguș.

Și a adăugat: „Credeți-mă că am încercat prin toate metodele! Nu suntem numai noi absenți de la nuntă, nu e invitat nimeni din tot neamul nostru, nu sunt invitați prietenii lui cu care a crescut de mic. Am încercat toți să luăm legătura cu Denis și nu ne răspunde! Ce să mai zic… Aici nu e o treabă de 'bă, a spus tata ceva urât!'. Că dacă era așa aș fi spus 'îmi asum, am greșit!'. Dar nu, el nu mai acceptă pe nimeni din neamul nostru!'.

„Am zis că nu e de nasul lui'

Mihai Drăguș își asumă partea de vină în toată această poveste.

„Eu am spus anumite chestii… Bine, fiecare părinte își dorește mai mult pentru copilul lui. Am zis că nu e de nasul lui, dar m-am referit la cariera lui Denis, eu am considerat că nu era bine să se mute fata aia la ei. Drept dovadă, am avut dreptate, că el după 19 ani a regresat vreo trei, patru ani în loc să progreseze. L-a ajutat faptul că l-a luat Șumudică și l-a resuscitat. Bine, e și meritul lui Denis că nu a cedat', a recunoscut el.

Întrebat când au vorbit ultima dată, Mihai Drăguș a răspuns: „I-am transmis un mesaj public de încurajare înainte de Campionatul European. Nu știu sigur dacă a ajuns la Denis mesajul acela. Vă rog să-i spuneți că-i dorim să fie sănătos și că ne poate deschide poarta oricand va dori el. Poarta noastră îi este deschisă oricând.

Acum e o problemă de comunicare, noi nu mai vorbim. Nu e posibil ca după ce a cunoscut această fată să nu mai putem să stăm eu cu el și cu maică-sa să vorbim. 'Ia zi, mă, ce nu îți convine?'. Nu îl lasă fata! Parcă am fi niște străini! Vino acasă la noi și spune 'eu nu vreau asta, nu îmi place asta!''.

„Comportament de copil abandonat'

Mihai Drăguș mai susține că băiatul său se comportă ca un copil abandonat, deși el nu și-a dorit să se ajungă în această situație.

„Comportament de copil abandonat! Uitați-vă la copiii abandonați la orfelinat, veți vedea că au exact comportamentul lui Denis! Cum să mergi tu la nunta ta și să nu ai alături nicio rudă d-ale tale?! Credeți-mă că am urmărit toate interviurile de la Euro și așteptam să aud 'mulțumesc, tată! Mulțumesc, mamă!'. Era atât de greu să spună așa ceva?'.

Așa pedeapsă de la copil… Ferească Dumnezeu! Măcar la niște evenimente d-astea mai lași și tu garda jos. La un Campionat European.

Eu nu mai dorm noaptea, e o pedeapsă mortală asta! Eu nu mai dorm noaptea, mă trezesc și plâng. O să ne îmbolnăvim, cât o să mai rezistăm?', mai spune acesta.

Mihai Drăguș susține că a fost blocat peste tot

Se pare că Denis Drăguș a ținut o perioadă legătura cu mama sa prin mesaje, apoi și-a blocat părinții peste tot.

„Soția mai ținea legătura cu Denis prin mesaje. Din momentul acela ne-au blocat peste tot: WhatsApp, Facebook, Instagram. Soția are niște prietene care îi trimit poze și filmulețe cu fetițele. Ea iubește mult copiii mici și doar așa poate să-și vadă nepoțelele', a povestit tatăl acestuia.

„Eu nu am nimic nici cu fata, cu Vanessa. I-am trimis scuze de două ori. Ce pot să fac mai mult? E o fată de douăzecișiceva de ani, ce să fac mai mult? Să stau în genunchi?! Poate ea să fie fericită pe nefericirea noastră? Suferim toți de ne vine să murim! Eu nu credeam că ar fi posibil așa ceva! Au poarta deschisă și Denis, și soția lui, din partea noastră nu există niciun scandal și nu vorbim urât despre ea. Nu există tabere! Mă simt cu mâinile legate, mi se pare că nu am ce să mai fac', a mai spus tatăl lui Denis Drăguș.

'La nuntă nu suntem invitați, am primit doar un mesaj de la Vanessa că nu ne iubim copilul și nepoțelele. Cum să spună așa ceva?! Nici Dumnezeu nu ar putea spune așa ceva! Dacă Vanessa nu vrea să ne mai vadă, măcar Denis să mai vină și să ne putem întâlni nepoțelele', a încheiat el.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton