Denis Hanganu și-a cerut soția în căsătorie în munții Alpi. Cum a fost la nunta lor: „Asemeni unui basm, un vis devenit realitate. Nu am căutat strălucirea sau excesele, ci...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Suntem obișnuiți, atunci când vorbim despre lumea teatrului și a filmului, să împărțim breasla în două – Generația de Aur și… restul. Dar iată că actori tineri, precum Denis Hanganu, demonstrează, cu fiecare rol, că talentul și excelența în această profesie nu au dispărut, ci dimpotrivă, iar asta o dovedesc spectacolele jucate cu casa închisă și apetitul publicului pentru filme și seriale românești. Tocmai de aceea, e greu de crezut că Denis se pregătea să renunțe la actorie chiar înainte de rolul din „Clanul (PRO TV)… Cum i-a schimbat asta perspectiva și cum stau lucrurile în viața lui personală, după 6 luni de căsnicie, carismaticul actor ne-a povestit pe larg. Denis Hanganu și-a cerut soția în căsătorie în munții Alpi. Iată cum a fost la nunta lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce, în urmă cu doi ani, ne-ai spus în interviu că tu crezi în căsătorie, am știut că momentul nu va întârzia. Anul trecut, chiar pe 8 septembrie, într-o zi mare, te-ai căsătorit. Cum ai cerut-o pe Raluca? A fost ceva romantic, așa cum visează orice fată?

Cererea a fost un gest simplu, dar plin de emoție și semnificație, undeva în Alpi, într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ. Atât pot să vă spun.

denis-hanganu-1denis-hanganu-1

Citește și: De ce nu au mers Denis Hanganu și soția lui în luna de miere și ce spune actorul despre ultimul sezon al serialului Clanul: „Vor fi multe lacrimi, atât în echipă, cât și în rândul fanilor' / EXCLUSIV

Citește și: Denis Hanganu s-a căsătorit. Cum arată și cu ce se ocupă soția protagonistului din „Clanul”

Citește și: „Singura rochie frumoasă” de la Oscars 2024 în viziunea Danei Budeanu. A fost purtată de actrița Carey Mulligan și este un tribut adus lui Cristobal Balenciaga

Citește și: Cine este și cum arată soacra lui Codin Maticiuc: ” E cea mai tare, nu îi aduc flori că, na…” Cu ce se ocupă mama Anei Pandeli

Denis Hanganu și-a cerut soția în căsătorie în munții Alpi

Recunosc, când am văzut una dintre fotografiile de la petrecerea voastră, în prima clipă mi-am zis: „Ia uite, e nuntă în Clanul!, pentru că la masă erau mulți dintre colegii tăi. Cum a fost să ai toți oamenii dragi aproape și de la cine ai primit cele mai prețioase sfaturi în calitate de proaspăt însurățel?

Vă mărturisesc că totul a fost asemeni unui basm, un vis devenit realitate. O zi în care toate elementele s-au armonizat perfect pentru a crea o experiență magică și de neuitat.

Evenimentul a fost oază de eleganță, simplitate și romantism. Nu am căutat strălucirea sau excesele, ci am preferat să ne concentrăm pe conexiunea dintre noi și pe ceea ce semnifică acest angajament și am observat că oamenii au apreciat enorm.

S-a schimbat ceva în existența voastră de când sunteți o familie și în acte? Amândoi sunteți extrem de ocupați, cu profesii solicitante… Cum faceți lucrurile să meargă, cum împărțiți task-urile domestice?

Cred mult că, în cazul nostru, comunicarea și planificarea sunt cheia. Ne împărțim task-urile în funcție de timpul și abilitățile noastre, astfel încât să ne susținem reciproc în toate aspectele.

„Cred cu tărie că, într-o relație, comunicarea, concesia și cooperarea sunt valori primordiale'

Tu ești actor, iar soția ta, medic chirurg. Unii spun că sunt mai funcționale mariajele în care partenerii nu au aceleași profesii, alții că e o… loterie, cu șanse 50-50%. Care e secretul unei relații funcționale, din punctul tău de vedere?

Loterie nu e, cu siguranță. Oamenii au suficiente instrumente pentru a-și da seama de compatibilități în general. Legat de partea a doua a întrebării, eu practic sunt la început de drum, nu cred că mă aflu în postura în care să dau sfaturi, însă cred cu tărie că, într-o relație, comunicarea, concesia și cooperarea sunt valori primordiale.

Care este lucrul pe care îl iubești cel mai mult la soția ta și ce crezi că a făcut-o pe ea să se îndrăgostească de tine?

Totul, nu mai mult, nu mai putin. E o persoană minunată, empatică și jovială, cu un suflet nemaipomenit. Nu știu care o fi fost secretul, dar categoric am făcut eu ceva bun de s-au întâmplat lucrurile așa.

Ai așa un fel de Bucket list până la vară, când împlinești 30 de ani? Sau pentru următorii 10 ani, de ce nu?

Nu. Și observ că până acum mi-a mers bine și fără Bucket list. Nu că aș avea ceva împotrivă, ci doar prefer ca, în cazul meu, lucrurile să vină natural. Mereu am avut o karmă mai bună așa.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PRO TV, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton