Denis Roabeș a renunțat la emisiunea Vocea României. De ce a rupt contractul cu Pro TV: „Aceste lucruri au dus la o concluzie”

 Ifrim Georgiana
.

Denis Roabeș a renunțat la emisiunea Vocea României. Au început deja înscrierile pentru următorul sezon al emisiunii „Vocea României', iar premiera va avea loc în toamna acestui an. Potrivit unui anunț făcut pe rețelele de socializare, se pare că Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, a renunțat la postura de jurat și nu va mai putea fi urmărit pe micul ecran, alături de Irina Rimes, Tudor Chirilă, Smiley și Theo Rose. Iată motivul pentru care a rupt contractul cu Pro TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Denis Roabeș a renunțat la emisiunea Vocea României. Denis Roabeș s-a alăturat proiectului „Vocea României', de la Pro TV, în 2022. Solistul trupei The Motans spunea, la acea vreme, că și-a dorit mult această experiență, văzând-o ca pe o oportunitate de a veni în ajutorul tinerilor artiști: „Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni'.

den-9den-9

Acum, pe rețelele de socializare, Denis Roabeș a anunțat că a încheiat contractul cu Pro TV și că nu va mai putea fi urmărit în ipostaza de antrenor la „Vocea României'. Pe lângă faptul că urmează să devină tată, artistul a susținut că intenționează să se dedice proiectelor muzicale, urmând să susțină un turneu național.

Citește și: Cum arată casa lui Denis Roabeș de la The Motans. Ce obiect inedit are în living: „Îmi aduce mereu aminte cine sunt'

Citește și: Denis Roabeș va deveni tată prima oară. Soția artistului este însărcinată

Citește și: Blaze și Izabela de la Mireasa au devenit părinți. Fosta concurentă a adus pe lume o fetiță: „Prințesa mea cappuccino”

Citește și: Oana Ioniță și soțul ei, Florin Budnaru, încă locuiesc împreună, deși divorțează. Ce spune fosta bebelușă despre împăcare: „E important ca noi doi să…'

Denis Roabeș a renunțat la emisiunea „Vocea României'

Pe contul personal de Instagram, Denis Roabeș a anunțat că a renunțat la postura de jurat în emisiunea „Vocea României'. Artistul lansează un album nou și va susține un turneu „special', așa că a decis să-și dedice tot timpul carierei sale, renunțând la contractul semnat cu Pro TV.

„După cum vă puteți imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme. Aceste lucruri au dus însă la o concluzie. Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României. Vreau să mulțumesc pe această cale întregii echipe Vocea României, colegilor de scaun și oamenilor de acasă.

A fost o experiență foarte frumoasă, din care am învățat incredibil de multe și am avut norocul să-mi fac prieteni noi. Totodată, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare față de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans. Dar să știți că inboxul meu e mereu deschis. Ne devem în fața scenei', a transmis artistul, pe rețelele de socializare.

Denis Roabeș va deveni tată

În urmă cu ceva vreme, s-a aflat că Denis Roabeș va deveni tată. După cum s-a putut observa în imaginile surprinse de paparazzi, iubita artistului este însărcinată, însă cei doi nu au făcut niciun anunț în acest sens.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire.După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă.Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă». Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp.Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă, a povestit Denis în podcastul lui Radu Țibulcă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton