Denisa Filcea, prima imagine după naștere. Ce mesaj a transmis soția lui Flick: "Opera de artă pe care..."

 Dumitrache Laura
.

Denise Filcea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Soția lui Flick a născut joi, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Ea și soțul ei au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi au preferat să țină ascuns sexul bebelușului vreme de 9 luni, dar ieri au dezvăluit că au o fetiță, pe nume Eva Maria. Astăzi, Denisa a postat prima imagine după ce a născut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Denisa Filcea și Flick sunt cei mai fericiți părinți. Joi, 23 iunie, au devenit părinții unei fetițe minunate. Noul tătic a anunțat nașterea fiicei sale printr-un poem superb, compus chiar de el, alături de o imagine emoționantă cu micuța Eva Maria. Denisa și Flick trăiesc una dintre cele mai fericite momente din viața lor.

Denisa Filcea dupa nastereDenisa Filcea dupa nastere

Pe 4 aprilie 2022, Flick a anunțat pe rețelele de socializare că soția sa este însărcinată. Cei doi au preferat să țină sarcina ascunsă vreme de câteva luni. Fanii celor doi au fost luați prin surprindere, mai ales că cei doi au postat câteva poze în care i se vedea burtica de gravidă.

Citește și: Flick și soția lui au devenit părinți pentru prima oară!Denisa Filcea a născut o fetiță perfect sănătoasă

Citește și: Cum se pregătesc Denisa Filcea și Flick înainte să devină părinți:„Sarcina nu ne-a făcut să renunțăm la…'. Cum își menține silueta viitoarea mamă / EXCLUSIV

Citește și: În ce a investit Alexandra Ungureanu banii câștigați la Bravo, ai stil!':”Mi-am cumpărat un apartament”

Citește și: Motivul pentru care Andreea Ibacka și Cabral își strigă copiii „Petunia' și „Leagăn':„Am intrat în…'

Denisa Filcea, prima imagine după naștere

Denisa Filcea a devenit mamă cu acte în regulă. Soția lui Flick a adus pe lume o fetiță perfectă sănătoasă, pe nume Eva Maria. Atât mama, cât și fiica, sunt perfect sănătoase, iar Denisa se bucură din plin de momentele unice petrecute alături de fiica sa. Partenera lui Flick a postat prima poză după ce a născut și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Vedeta și-a spus părerea despre alegerea făcută în legătură cu soțul ei.

M-am tot întrebat în ultimele 9 luni dacă voi fi o mamă bună și mi-am dat seama acum, văzând cum ai grijă de ea și de mine, cum te uiți la ea și la mine, că am făcut deja cel mai important și bun lucru pe care îl puteam face, ca mamă, pentru copilul meu: să te aleg pe tine să-i fii tată! Te iubim și te prețuim! Denisa și Eva Maria, a scris soția lui Flick pe rețelele de socializare.

Denisa Filcea a vrut să se bucure din plin de venirea pe lume a fiicei sale

Denisa Filcea este extrem de activă pe rețelele de socializare și i-a ținut la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă cu sarcina. Astfel, după ce a născut, Denisa a preferat să lase deoparte telefonul pentru a se bucura de momentele unice alături de Eva Maria. Proaspăta mămica este îndrăgostită de fiica sa. De asemenea, soția lui Flick și-a cerut scuze pentru că nu le-a răspuns internauților care i-au trimis mesaje.

Îmi cer, sincer, scuze că nu am timp să vă răspund tuturor în parte, însă am lăsat complet telefonul deoparte deoarece nu-mi pot lua ochii de la Eva-Maria, opera de artă pe care am creat-o împreună cu soțul meu, a mai spus Denisa.

Denisa și Flick au devenit părinți pentru prima oară

Flick și Denisa Filcea au devenit părinți pentru prima oară. Vedeta a născut pe 23 iunie, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Flick a fost cel care și-a anunțat fanii că fiica sa a venit pe lume. Artistul trece prin momente puternice și pare copleșit de marea bucurie pe care o simte în aceste momente. Flick a compus și câteva versuri superbe pentru Eva Maria.

,,Visul devine realitate/ Fiindcă de azi încolo este /O inimă în plus ce bate /Lâng-ale noastre, în poveste./Cuvintele nu pot transpune /Emoția și bucuria /De-a ține-n brațe o minune./Bine-ai venit, Eva Maria!”

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton