Denisa Nechifor și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Adrian Cristea și fiica lor, Rania: „Eu l-am invitat. Nici nu mă așteptam”. Fosta iubită a fotbalistului a împlinit 40 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Denisa Nechifor a împlinit 40 de ani și a organizat o petrecere într-un club din Capitală, weekendul trecut. Pe lista invitaților s-a aflat și Adrian Cristea, tatăl fiicei sale, de care s-a despărțit în urmă cu mai bine de 10 ani. Alături de Rania, foștii parteneri s-au afișat pe rețelele de socializare ca o adevărată familie. Iată imaginile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au trăit o poveste de dragoste, în urmă cu mai mulți ani, pe când ambii erau foarte tineri. Foștii parteneri s-au iubit timp de 9 ani, iar din relația lor a rezultat o fiică, Rania, de care au grijă împreună. Pe 9 martie, Denisa Nechifor și-a sărbătorit în avans aniversarea de 40 de ani, iar de la petrecere nu a lipsit nici Adrian Cristea. Evenimentul s-a desfășurat la un club exclusivist din Capitală, cu 100 de invitați, din rândul prietenilor și familiei.

en12en12

Citește și: Cu ce regret imens a rămas Adrian Cristea, la 16 ani de la despărțirea de Denisa Nechifor, mama fiicei sale: „Doar cei care au copii știu sentimentul”

Citește și: De ce s-au despărțit Denisa Nechifor și Adrian Cristea, de fapt: „Era greu, se adună picătură cu picătură. El voia…”. S-au separat acum 15 ani

Citește și: Cine este Tudor Ionescu de la Power Couple. Artistul de la Fly Project și-a înșelat soția, iar ea l-a iertat

Citește și: Cele mai frumoase ținute de la Oscar 2024. Vedetele au strălucit pe covorul roșu

Denisa Nechifor și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Adrian Cristea și fiica lor, Rania

Pe 9 martie, Adrian Cristea și Denisa Nechifor s-au afișat împreună pe rețelele de socializare, alături de fiica lor, Rania. Cei doi au rămas în relații apropiate după despărțirea de acum 10 ani, așa că fotbalistul nu a putut lipsi de la ziua ei de naștere. La aniversarea de 40 de ani, Denisa Nechifor a purtat o rochie argintie, cu șliț adânc pe picior, care i-a pus în evidență trupul sculptat.  

„Mă simt minunat! E o perioadă super frumoasă, nici nu mă așteptam să fie atât de frumoasă perioada asta de 40 de ani! Am avut lângă mine oameni cu care am interacționat de-a lungul timpului. A venit familia mea și mă bucur foarte mult. Astăzi o să mai avem o mini petrecere, aseară la fel am avut un grătar, cu focuri de artificii.

Am închiriat o parte dintr-un club, până la urmă s-au strâns peste 100 de persoane. A fost și Rania cu mine, pentru prima dată la o petrecere într-un club, noaptea. Bineînțeles, a venit și tatăl ei, pe care eu l-am invitat.

Au fost prieteni de-ai mei de la Iași, prieteni din afara țării, din Germania, din Dubai. Am primit foarte multe flori. O să-mi fac și eu un cadou pe sufletul meu, pentru că în continuare am de gând să iau o pauză și să mă plimb foarte mult anul acesta', a declarat Denisa Nechifor, conform click.ro.

De ce Denisa Nechifor nu i-a cerut pensie alimentară lui Adi Cristea

Denisa Nechifor nu i-a cerut lui Adi Cristea pensie alimentară pentru fiica lor, Rania, după ce s-au despărțit. Fosta iubită a fotbalistului nu și-a dorit ca banii să-i facă protagoniștii unui „circ mediatic', mai ales că ambii sunt persoane publice.  

„Nu, nu am făcut asta. E copilul meu și nu mi-aș dori ca pentru niște bani să o traumatizez. Mulți mi-au zis că e dreptul copilului, dar noi fiind persoane publice ar fi fost un circ. Iar eu vreau ca fata mea să crească într-un mediu normal. În viaţă nu este totul despre bani şi spun asta deşi mie îmi plac banii mult, dar am învăţat să îi fac. Am avut câteva perioade grele cu el din punctul ăsta de vedere, ne mai contraziceam şi nu mi-a plăcut.

Eu mi-am dorit o viaţă liniştită, să îmi cresc copilul şi să am ce îmi place, ce vreau. Este o satisfacţie incredibilă că am reuşit să fac asta', a dezvăluit Denisa Nechifor pentru Playtech.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton