Denisa Tănase a fost descurajată de mama ei, când s-a lansat în afaceri: „Tu ești artist. Ce faci acum, colete toată ziua? Ești vânzătoare?”. Compania cu parfumuri valorează milioane de euro

.

Denisa Tănase s-a lansat în lumea afacerilor în urmă cu cinci ani, când a fondat o companie cu parfumuri și produse cosmetice, iar astăzi este milionară. Cu o vastă carieră muzicală în spate, artista spune că reconversia ei profesională a fost privită cu mult scepticism de familie, în special de mama ei, care nu și-o putea imagina în rolul de vânzatoare. Nici sora ei, Raluca, n-a fost convinsă că afacerea va atinge un asemenea succes, deși a ajutat-o, încă de la început, să-și promoveze brandul. Iată declarațiile Denisei Tănase!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Denisa Tănase și-a construit un nume în industria muzicală din România, iar de câțiva ani încoace, s-a afirmat și în lumea antreprenoriatului. Solista trupei Bambi și-a fondat o companie cu parfumuri și produse cosmetice, care atinge o cifră de afaceri de milioane de euro, după o investiție modică. Soțul ei, antreprenorul Mircea Brânzei, a fost cel care a crezut, încă de la început, în succesul acestui proiect, însă nu același lucru s-a întâmplat și în cazul familiei sale. Denisa Tănase spune că mama ei a încercat să-i influențeze alegerile, pe când abia se lansase în afaceri, convinsă fiind că va avea de suferit dacă renunță la cariera muzicală.


Citește și: Ce sacrificii a făcut Denisa Tănase pentru a deveni milionară în afaceri, în doar 3 ani: „Cea mai mare teamă a mea este să pierd tot’

Citește și: Cum a ajuns Denisa Tănase la afaceri de milioane de euro cu o investiție foarte mică: „E important să știi să spui stop'

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Călin Donca, din închisoare, soției sale: „Dacă eu azi pic la zero, cu toate afacerile pe care le am…'


Citește și: Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Drama prin care a trecut alături de soția sa

Denisa Tănase a fost descurajată de mama ei, când s-a lansat în afaceri

Denisa Tănase a ajuns milionară în euro în doar trei ani de la lansarea afacerii cu parfumuri și produse cosmetice. Aflată la început de drum și decisă să renunțe la cariera muzicală, artista a fost puternic descurajată de familie, în special de mama ei, care n-a crezut în succesul acestui proiect.


„S-au speriat foarte tare. Tata nu se exteriorizează, nu spune întotdeauna tot ce gândește, dar mama a încercat să mă influențeze. S-a speriat. Eu 8 luni de zile am funcționat singură. Făceam singură totul. După 8 luni am angajat un om care a mai suplinit, dar în continuare trebuia sa fac multe lucruri, inclusiv stăteam la vânzare în insula din mall. Mamei i se părea că e un regres pentru mine. Îmi spunea: „Tu ești artist, ai cântat, ești persoană publică. Ce faci acum, colete toată ziua? Ești vânzătoare?’.


Nici sora mea nu a fost de acord la început, nu înțelegea nici ea. Era lângă mine că era sora mea, mă ajuta cu promovarea, mergeam împreună la emisiuni să promovăm brandul, dar nu era convinsă nici ea. Cam după un an și jumătate și-au dat seama că e o direcție bună și evident că au fost și sunt în continuare alături de mine’, a povestit artista, în podcastul Ilincăi Vandici.


Ce sacrificii a făcut Denisa Tănase pentru succesul afacerii

Plină de motivație și decisă să atingă succesul, Denisa Tănase recunoaște că a făcut multe sacrificii pentru afacerea care a făcut-o milionară în euro. Solista trupei Bambi și-a neglijat părinții, dar și sănătatea, așa că a ajuns să tragă ponoasele propriilor alegeri.  

„În realitate e o viață în care te dedici foarte mult, muncești foarte mult, mintea ta e acolo. Mi-am dat seama că nu ai cum să faci performanță altfel. Să lucrezi cu jumătăți de măsură nu se poate. Se poate doar dacă tu ești acolo 100% cu toată mintea și ființa ta. Nu ai cum fără compromisuri. Tai din ce ești tu, din familie, pentru că nu ai timp.


E așa ironic. Am pornit foarte ambițioasă, am vrut să fac lucruri și le-am făcut, dar am vrut mai mult și mai mult. După mi-am dat seama că mi-am pierdut echilibrul. Am zis: „Stai un pic că nu mai sunt bine eu cu mine, nu mă mai odihnesc, încep să am probleme de sănătate, mi-e dor de mama, de tata, când sunt lângă ei sunt cu ochii în telefon, nu le dedic timp’. Nu e bine nici așa. Ai în partea asta, dar îți lipsește în partea asta și te gândești cum faci să construiește și acolo. E o provocare’, a adăugat ea, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: Facebook