Denise Rifai, despre gafele în televiziune, pe vremea când lucra la Realitatea TV: „Câteodată, mintea îți poate juca feste. Celor de acasă li se pare...”

 Ifrim Georgiana
.

Denise Rifai are o carieră consolidată în lumea televiziunii și a prezentat, de-a lungul carierei, mai multe formate de succes. Într-un interviu recent, prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre debutul ei jurnalistic și a recunoscut că, de-a lungul anilor, a făcut mai multe gafe. Chiar și așa, vedeta este de părere că greșelile stau la baza evoluției, ținând să puncteze că meseria pe care o practică nu este atât de ușoară pe cât ar crede cei de acasă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Timp de 9 ani, Denise Rifai a lucrat la Realitatea TV, însă a demisionat în martie 2021, din cauza unor decizii luate de conducere, care contraveneau „principiilor ei de viață'. Ulterior, a semnat cu Kanal D și a devenit gazda emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', prin intermediul căruia telespectatorii descoperă o serie de personalități din diferite domenii de activitate. Recent, Denise Rifai a făcut dezvăluiri din primii ani de carieră și a recunoscut că a fost protagonista câtorva gafe.

den9den9

Citește și: Denise Rifai, adevărul despre relațiile pe care le are cu vedetele masculine alături de care a fost surprinsă: „Se întâmplă să avem și surprize neplăcute, dar…” / EXCLUSIV

Citește și: Denise Rifai a strălucit într-o ținută super sexy la VIVA! Party Influencers 2023. Prezentatoarea Tv a întors toate privirile cu decolteul ei

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au separat: 'Despărțirea lor nu mă…'

Citește și: Alex Dobrescu vrea să se împace cu Cristina Cioran: 'Îmi doresc să redevenim o familie, fac tot posibilul să mă primească înapoi…' / Ce spune vedeta despre intențiile lui

Denise Rifai recunoaște că a făcut gafe în televiziune

Denise Rifai a recunoscut că a făcut gafe în televiziune, pe vremea când era angajată la Realitatea TV. Prezentatoarea TV a adus în discuție provocările meseriei pe care o practică, precizând că munca de jurnalist este mai mult decât ceea ce văd telespectatorii.

„Aici la Kanal D nu cred că am făcut gafe, spre deloc…Deja vorbim de o maturitate în cariera mea. La Realitatea am avut vreo 2 gafe, dar nu din neștiință, ci din viteză. Se întâmplă lucruri, evenimente, cutremure, momente în care trebuie să fii prezentă cu vocabularul bine așezat. Câteodată mintea îți poate juca feste, efectiv. Numai noi, cei care lucrăm în televiziune știm cât de complicat este ceea ce facem. Celor de acasă li se pare ușor', a declarat prezentatoarea TV pentru Playtech Știri.

Ce amintiri are Denise Rifai de la începuturile carierei

În cadrul aceluiași interviu, Denise Rifai a remomorat un moment intens de la începuturile carierei în televiziune. Într-o zi, de Sfântul Nicolae, prezentatoarea TV a avut prima transmisiune live și își amintește că nu a dormit două săptămâni din cauza emoțiilor.

„Fac tot timpul greșeli. Este în caracterul omenesc. Dacă nu am greși, evoluția ar fi rapidă. Ideea este să nu ne abatem niciodată de la drumul nostru. Este foarte greu să ai puterea să te ridici, apoi să te pui înapoi pe cal. Primul meu live a fost de Sfântul Nicolae, nu o să uit niciodată! Am crezut că o să leșin de emoții. Lucram la un alt post de televiziune, mi-au zis că intru în direct. Eu sunt un om căruia îi place să greșească cât mai puțin, sunt perfecționistă, am simțit la propriu că leșin.

Când am avut prima mea emisiune, eu nu am dormit 2 săptămâni. Intram pe un slot de zi, cu subiecte intense, diverse, accidente, incendii. Țin minte că am cerut o perioadă de 2 săptămâni de pregătire. Eu sunt economist la bază, pe economie mai înțelegeam cât de cât situația, dar m-am dus și m-am pregătit pe teme de politică, politică externă, justiție, ca să pot să țin conversațiile. Este nevoie de multă muncă, iubire de meserie, să reușești cumva în permanență să te ții obiectivă', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton