De ce nu vorbește Denise Rifai niciodată despre religia sa: "Tata și mama m-au învățat că..."

 Dumba Gabriela
.

Denise Rifai nu vorbește niciodată în public despre religia ei și e explicat că părinții ei au sfătuit-o așa. Vedeta Kanal D mai spune că este o persoană foarte religioasă și îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tot ceea ce trăiește.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai evită să discute despre religia ei în public, dar mărturisește că este un om foarte credincios și simte că Dumnezeu o ajută în permanență. Denise Rifai provine dintr-o familie foarte bogată, de religie musulmană, tatăl său fiind iordanian.

Dansul-senzual-pe-care-Denise-Rifai-il-adora.-Ce-talent-secret-are-prezentatoarea-TV-exclusiv-1280×720-1Dansul-senzual-pe-care-Denise-Rifai-il-adora.-Ce-talent-secret-are-prezentatoarea-TV-exclusiv-1280×720-1

Ce spune Denise Rifai despre religia sa

Întrebată despre religia sa, Denise Rifai a menționat că a fost învățată de părinți să nu deschidă acest subiect în spațiul public. Moderatoarea a subliniat că este ceva intim care ține de familia ei.

,,Tata și mama m-au învățat ca niciodată în spațiul public să nu deschid subiectul confesiunii noastre religioase. Este un subiect care ține de familia noastră și, ce pot să spun însă, că există un singur Dumnezeu și că eu sunt foarte religioasă și că e în mine Dumnezeu și că îi mulțumesc în fiecare zi pentru tot ceea ce trăiesc', a declarat Denise Rifai pentru impact.ro.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, mesaj pentru fosta soacră, după ce a acuzat-o că a dat-o afară din casă:„Multe mame devin egoiste. Nu sunt nurorile problema

Citește și: Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr.Pink. Ce discuție a avut Irinel Columbeanu cu soțul Monicăi Gabor: „M-a certat!

Denise Rifai, recunoscătoare că Dumnezeu o ajută fără să ceară

Denise Rifai se consideră o persoană privilegiată, pentru că orice s-a întâmplat în viața ei, mereu a primit ajutor fără ca măcar să îl ceară.

„Sunt o fată foarte echilibrată şi într-o profundă relaţie cu Dumnezeu, sunt un om bun şi fac bine. Când greşesc, îmi pare rău şi conştientizez şi aleg să îmi cer iertare personal, de fiecare dată. Mulţumesc, de fiecare dată. Mă bucur pentru fiecare chestie pe care o primesc şi, ori de câte ori am necazuri, Dumnezeu mă ajută. Îmi trimite oameni care mă ajută.

Eu cred că, dacă suntem bine cu noi, dacă suntem recunoscători pentru tot ceea ce trăim, dacă nu mai judecăm, dacă încercăm să înţelegem de ce unii oameni au luat nişte decizii şi încercăm să fim acolo mult mai profund, nu doar la un nivel aşa superficial, lucrurile se schimbă în bine în tot', a mărturisit vedeta, pentru Spectacola, acum ceva timp.

'Eu sunt o privilegiată pentru că, ori de câte ori am cerut ceva sau am avut un mare necaz, am avut „n' soluţii la îndemână şi oameni – pentru că Dumnezeu există prin oameni – oameni care mi-au deschis calea şi care m-au ajutat, fără ca eu să cer. Este fabulos să primeşti fără să ceri', spunea Denise Rifai.

Denise Rifai își dorea în copilărie să fie prințesă

Denise Rifai a dezvăluit că în copilărie își dorea să fie prințesă, mai ales că tatăl său, arab, îi aducea multe bijuterii din aur și la fel și prietenii lor de familie.

,,Foarte frumoasă, am copilărit aici, în România. M-am născut dorindu-mi și plăcându-mi să fiu o prințesă. Eu îl iubesc pe tata foarte mult.

Tata avea mulți băieți, prietenii lui arabi, și îmi aduc aminte de mine, mică fiind, plină de aur, aur mult la mâini și alintându-mă mai mult singură, așezându-mă în brațele prietenilor tatălui meu și întrebându-i foarte cald: ce cadou mi-ați adus? Și trebuia să fie puțin aur.

Eram așa cum era telenovela aceea cu Jade – Clona, era fetița ei, Samira, cam așa eram și eu când eram mică. Îmi plăcea foarte mult să stau între oameni mari și să fiu prințesă. Pentru mine Iordania este acasă și România e acasă', a povestit Denise Rifai pentrua aceeași sursă.

Denise Rifai este pe jumătate musulmană

Denise Rif.ai a povestit că tatăl ei este iordanian, dar cetățean român. El a studiat arhitectura în România, unde a și rămas să profeseze. Mama ei, însă, este româncă. Numele ei de familie, Rifai, înseamnă 'cel de sus' în limba arabă, pe care moderatoarea TV o vorbește fluent, și este des întâlnit în Iordania.

„Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: „părintele este peste capul tău”' și 'Când văd deșertul mă simt foarte bine, e viața mea.

Când văd deșert, pentru mine e bogăție. Sângele apă nu se face. Mereu când am o vacanță mă duc într-o țară arabă. Totul e acolo. Din păcate, nu mai am bunici.

Mi-am adorat bunicii din partea mamei, dar și pe cei din partea tatălui. În Iordania mă simt că acasă, am petrecut mult timp acolo, de asemenea, iubesc energia pământului românesc', au fost declarații pe care le-a făcut Denise Rifai despre familia ei.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton