Dennis Rodman - arestat pentru conducere sub influența alcoolului!

 Oana Pantazi
.

Dennis Rodman a fost liderul NBA pentru 7 ani consecutiv, record neegalat, și este unul dintre cei mai faimoși baschetbaliști ai lumii. Este cunoscut însă și pentru relațiile pe care le-a avut cu Madonna și Carmen Electra, dar și pentru schimbările excentrice de look. Din păcate, de-a lungul anilor a devenit faimos și pentru altceva… Dependența de alcool!

 

Dennis Rodman, greu de recunoscut....

Dennis Rodman, greu de recunoscut….

Dennis Rodman nu s-a născut, cum se spune în popor, cu lingurița de argint în gură. Fostul star NBA a avut o copilărie nefericită, fiind timid și introvertit în adolescență. Salvarea lui, la fel ca în cazul multor băieți de culoare de prin ghetouri, a fost baschetul, care l-a adus în prim-planul lumii sportive, dar și al celei mondene, fiindcă Rodman s-a evidențiat nu doar prin spiritul să defensiv extraordinar, ci și prin schimbările de look și comportamentul excentric.

 

Sportivul NBA, într-o reclamă pentru PETA

Sportivul NBA, într-o reclamă pentru PETA

 

În 1993, după o tentativă de suicid, sportivul s-a reinventat. Nenumăratele sale piercinguri și tatuaje, dar și părul vopsit permanent în culori artificiale – de la galben și roșu, la portocaliu și verde – l-au transformat într-un personaj excentric și i-au adus renumele de bad boy (băiat rău). La fel și modul total neortodox în care întrerupea meciurile în care evolua… Extrem de comentate au fost și relațiile sale amoroase, Dennis fiind combinat o vreme cu Madonna și căsătorit pentru scurtă vreme cu Carmen Electra. De parcă mai era nevoie, starul NBA a atras atenția internațională vizitând Coreea de Nord, unde a devenit prieten la cataramă cu liderul Kim Jong-un, iar pentru a-și promova autobiografia (Bad As I Wanna Be, 1996) s-a îmbrăcat în rochie de mireasă!

 

De-a lungul anilor, Dennis Rodman a făcut wrestling profesionist, a jucat în filme de acțiune și a avut propriul show TV, însă asta nu l-a putut ține departe de alcool, actorul dezvoltând dependență față de licorile bahice… Iată însă că alcoolismul, cu care starul se luptă de mai bine de 15 ani, i-a creat din nou probleme, starul NBA fiind recent oprit de poliție pentru nerespectarea regulilor în trafic. În momentul în care l-au pus să sufle în fiolă, alcooltestul s-a înverzit, așadar fostul baschetbalist a fost încătușat și dus la secția de poliție. Pentru că, în urma testului, s-a constatat că depășise limita legală permisă, Rodman a fost oprit în arest încă 7 ore, până s-a trezit complet, apoi a fost eliberat. Se pare că pentru Dennis Rodman a venit din nou timpul să meargă la dezalcoolizare…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton