Designerul Kate Spade avea probleme psihice. Ce mesaj i-a lăsat fiicei sale înainte de a se sinucide

.

Recent, creatoarea de modă Kate Spade fost găsită fără viață în apartamentul său din New York, suspiciunea poliției fiind că s-a sinucis. Sora acesteia confirmă că designerul Kate Spade avea probleme psihice care, bănuiește ea, i-au adus, în cele din urmă, moartea.

Creatoarea de modă Kate Spade avea probleme psihice.

Creatoarea de modă Kate Spade avea probleme psihice.

La 55 de ani, era faimoasă, avea o avere fabuloasă și, practic, niciun motiv să-și ia viața. Cu toate acestea, creatoarea de modă Kate Spade a fost găsită spânzurată în apartamentul ei din Park Avenue. Se pare că aceasta a lăsat un bilet de adio, însă oamenii legii nu au fost autorizați să dea detalii privind ancheta. Cea care a făcut puțină lumină asupra acestui caz a fost chiar sora lui Kate.

Reta Saffo, sora în vârstă de 57 de ani a lui Kate, afirmă că veștile despre moartea tragică a acesteia nu sunt tocmai neașteptate, deoarece ea suferea de o boală mintală de ani de zile. Uneori, pur și simplu, nu poți salva oamenii de ei înșiși, a declarat Reta pentru The Kansas City Star. Pentru mine nu a fost ceva neașteptat. Am zburat în Napa de mai multe ori în ultimii 3-4 ani pentru a o ajuta să-și ia tratamentul de care avea nevoie (când se afla internată în spital). Reta a povestit că sora ei mai mică a fost extrem de impresionată, în 2014, de moartea actorului Robbie Williams, care s-a sinucis la rândul său, față de care a făcut o adevărată fixație. În ziua cu pricina, designerul a urmărit știrea despre moartea actorului la nesfârșit… „A fost mereu o fetiță extrem de emotivă și am simțit că stresul și presiunea pe care brandul ei (KS) le-au exercitat asupra sa i-ar fi putut declanșa complet afecțiunea maniacal-depresivă', a mai declarat sora designerului.

 

Kate Spade către fiica ei: „Trebuie cel puțin să încerci!'

Cunoscută în lumea întreagă pentru linia sa de genți, care făceau senzație în anii ‘90, creatoarea în vârstă de 55 de ani a construit un imperiu fashion impresionant, alături de soțul său, deținând 140 de magazine în Statele Unite şi peste 175 în alte țări. În anul 2007 însă, ea a părăsit însă compania, pentru a i se dedica fiicei sale Frances Beatrix, iar anul trecut brandul Kate Spade a fost vândut pentru 2,4 miliarde de dolari. Din păcate, banii nu i-au adus și fericirea, Kate fiind găsită fără viață de către menajera sa, în apartamentul ei din New York. Cu doar puțin timp înainte, ea s-a confesat unei publicații, dezvăluind sfatul pe care i l-a dat fiicei sale, devenit, acum, testament:

„I-am spus fiicei mele: Vreau să știi că trebuie cel puțin să încerci. Dar trebuie să investești totul în asta. Asta nu înseamnă să angajezi o mână de oameni și să-i pui pe toți ceilalți să muncească. Trebuie ca tu să ai controlul tuturor. Dacă nu va funcționa, va fi ăsta un obstacol? Da, dar cel puțin vei ști că ai încercat!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton