Detalii neștiute de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță: „Așa cum am visat amândoi”. Gina Pistol a cântat „Se mărită Mona”, iar Raed Arafat, prieten vechi al cuplului, a lipsit

.

Sâmbătă, 5 octombrie, Monica Bârlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță, cel care îi este partener de mai bine de un an. Nunta fastuoasă a avut loc la Palatul Snagov, într-un decor de poveste și în prezența unor invitați importanți din domeniul politic și medical. Evenimentul a fost planificat cu mare atenție și a fost impus un dress code, astfel că toți cei prezenți s-au îmbrăcat în ton cu atmosfera sofisticată a serii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu de aproximativ un an. Încă de la început, cuplul a ales discreția, astfel că și nunta a fost organizată într-un cadru intim. Nu au făcut rabat de la calitate, astfel că invitații au fost așteptați la Palatul Snagov, într-un decor elegant și romantic. Meniul a inclus preparate gourmet, menite să satisfacă cele mai rafinate gusturi, iar muzica a creat o ambiență magică.

Citește și: Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit! Cum arată locația, meniul, mărturiile și aranjamentele florale


Citește și: Dana Budeanu a anunțat că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc. Când ar avea loc nunta și cine sunt nașii cuplului

Citește și: Ce nu s-a văzut la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu: decor spectaculos, tort de patru etaje și mărturii în formă de Cheia Sol. Mireasa a purtat două rochii și a cântat cu Viorica de la Clejani

Citește și: De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia Eram. El a recunoscut totul: „A fost o decizie dificilă…’ /

Detalii neștiute de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță


În ziua cea mare, Monica Bârlădeanu a strălucit în două rochii fabuloase. Ambele ținute aparțin casei M. Marquise și ar fi costat aproximativ 3000 de euro. De cealaltă parte, fostul coordonator al campaniei de vaccinare anti Covid-19 a purtat un costum foarte elegant, cu cămașă albă și papion negru. Invitații s-au conformat și au respectat dress code-ul „Black Tie’, astfel că s-a desfășurat o adevărată paradă a eleganței și rafinamentului.


Meniul a fost sofisticat și a reușit să satisfacă cele mai pretențioase gusturi. Printre delicatese s-au numărat somon file cu lămâie și portocale, piept de rață afumat cu dulceață de tomate, sturionul rumenit, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat, medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri. Tortul a fost cea mai mare surpriză a serii și a avut patru etaje. Desertul a fost realizat din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool.


Evenimentul a fost organizat cu grijă de un wedding planner. Prețul pentru închirierea Palatului Snagov pornește de la 6000 de euro, sumă care nu este accesibilă oricui. Tot aici a avut loc și nunta Elenei Băsescu, fiica președintelui Trăian Băsescu, cu Bogdan Ionescu, la 1 septembrie 2012.

Gina Pistol a cântat la nunta Monicăi Bârlădeanu

Invitați de seamă au participat la nunta cuplului. Adelina Pestrițu și soțul ei, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Andreea Raicu, Geanina Ilieș, Dana Rogoz s-au numărat printre aceștia.


Gina Pistol, soția lui Smiley, și-a făcut apariția într-o ținută sofisticată și a fost protagonista unui moment neașteptat. Îmbrăcată într-o rochie neagră, prezentatoarea TV i-a cântat miresei „Se mărită Mona’, demonstrând că are și talent muzical. Momentul a fost filmat și publicat de Daciana Sârbu, care a venit fără soțul ei, Victor Ponta, la eveniment. Aceasta a strălucit într-o rochie mulată și care i-a pus silueta suplă în evidență.

Raed Arafat, prieten vechi al cuplului, nu a fost prezent la nuntă. Absența acestuia a fost oarecum surprinzătoare, dată fiind strânsa colaborare dintre el și Valeriu Gheorghiță, pe perioada pandemiei. Soțul Monicăi Bârlădeanu a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19.


„O nuntă așa cum am visat amândoi’

Pe rețelele de socializare, Monica Bârlădeanu a publicat imaginile oficiale de la nuntă, însoțite de un mesaj emoționant.

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt), într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși.


Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.

Vă mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre’, a scris Monica Bârlădeanu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram