Dezvăluiri neștiute despre începutul relației dintre Monica și Irinel Columbeanu. Mihai Albu: „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o în lume”

 Ifrim Georgiana
.

Mihai Albu și Irinel Columbeanu sunt prieteni de multă vreme și continuă să se susțină și astăzi, în ciuda schimbărilor din viețile lor. Creatorul de pantofi a fost printre primii care au aflat despre relația dintre afacerist și Monica Gabor, aflându-se în cercul intim al acestora. Invitat în emisiunea „Online Story', acesta a dezvăluit, printre altele, că între șatenă și fosta lui soție a existat un conflict.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În octombrie 2023, Irinel Columbeanu s-a mutat într-un azil din Ghermănești. Împins de problemele financiare și medicale, fostul milionar a luat această decizie, mai ales că a și rămas singur după plecare Irinei în America. La momentul respectiv, Mihai Albu i-a transmis un mesaj de încurajare, cei doi având în spate o prietenie veche.

gaborgabor

Citește și: Povestea de dragoste dintre Anna Lesko și Irinel Columbeanu: au fost împreună opt ani și s-au despărțit din cauza părinților fostului milionar / Detalii neștiute: „A fost alungată din vila de la Izvorani'

Citește și: Ce pensie va primi Irinel Columbeanu după recalculare. Suma nu acoperă cheltuielile de la azil: „Legea e bună. Nu am primit încă…'

Citește și: A murit Tito, unul dintre frații lui Michael Jackson. Artistul ar fi făcut atac de cord la volan

Citește și: Marinela Chelaru a rămas fără permis din cauza problemelor de sănătate: „Le e frică să mi-l reînnoiască, să nu fac infarct la volan”

Dezvăluiri neștiute despre începutul relației dintre Monica și Irinel Columbeanu. Mihai Albu a spus tot

Mihai Albu a povestit că a fost printre primii care au aflat despre relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Cei doi au făcut o vizită la atelierul designerului, iar despre povestea lor de dragoste s-a aflat câteva luni mai târziu. O prietenie s-a înfiripat și între fostele lor partenere, dar aceasta s-a destrămat după o ceartă puternică.

„Nimeni nu știa că Irinel Columbeanu a intrat într-o relație. Nu auzise nimeni. A venit cu ea la mine (nr. cu Monica), la atelierul de îl aveam pe vremea aceea, să o încalțe și atunci am văzut-o pentru prima dată. A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o în lume. Era foarte încântat atunci când a prezentat-o și m-a rugat să nu spun nimănui.

S-a aflat, a prezentat-o după aceea, dar au fost ceva luni înainte de a o prezenta. Noi am continuat prietenia noastră și ne-am făcut vizite, am ieșit la restaurante, petreceri aveam împreună, până într-o zi, când s-au certat. (Nr. Iulia cu Monica).  Eu l-am sunat atunci pe Irinel și i-am spus că noi nu avem nicio treabă cu cele două, s-au certat, treaba lor', a povestit Mihai Albu în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu.

În ce relații sunt acum Irinel Columbeanu și Mihai Albu

Deși anii au trecut, Irinel Columbeanu și Mihai Albu au rămas prieteni. Designerul recunoaște, însă, că legătura lor nu mai este la fel de strânsă ca altădată. El a fost martor la declinul prietenului său, care a ajuns la azil după o viață de lux.

„Eu cu Irinel, da (nr. au rămas prieteni). Mai vorbim, ne mai sunăm, ne mai sfătuim, e adevărat, nu ca înainte. Mai ales că trece printr-o situație mai dificilă. Sigur că nu. (nr. nu se aștepta ca Irinel să treacă prin situația de acum).

Dar eu am știut toți pașii lui, a investit foarte mult pentru un proiect care de atunci era destul de circumspect și destul de la limită. Investea tot ce avea și gira cu tot ce avea pentru acel proiect', a mai povestit el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton