Diana Bart s-a întors la Cursa iubirii, de la Prima TV, după ce și-a rupt piciorul. Ce relație e între ea și Cove: „E imposibil să…”

.

Diana Bart s-a întors la Cursa iubirii, de la Prima TV, după ce și-a rupt piciorul. Jurnalista a revenit pe micul ecran, după ce, în luna septembrie, a suferit o accidentare la piciorul stâng. Vedeta a stat imobizilată două luni, timp în care s-a folosit de cârje și orteză, după ce a călcat strâmb, la propriu. Iată cum se înțelege prezentatoarea TV cu colegul ei de emisiune, Cove!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Diana Bart s-a întors la Cursa iubirii, de la Prima TV, după ce și-a rupt piciorul. Prezentatoarea TV a revenit cu multă voie bună pe micul ecran, deși încă se reface după problema pe care a avut-o la picior. Colega lui Cove face în continuare kinetoterapie, dar speră să poată renuna în curând la orteză. Aceasta a stat imobilizată două luni, după ce a călcat strâmb cu piciorul stâng.

Proaspăt întoarsă la TV, Diana Bart a oferit un interviu amplu, în care a vorbit atât despre carieră, cât și despre viața ei personală și problemele sale de sănătate. Printre altele, jurnalista a dezvăluit și cât de bine se înțelege cu Cove, alături de care face echipă la Prima TV. Vedeta a vorbit și despre emisiunea Cursa iubirii, pe care o descrie drept „o provocare’.


Citește și: De ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu-și mai vând vila din Corbeanca: „Nu mai vreau, pentru că…’. Cereau 1 milion de euro potențialilor cumpărători

Citește și: Cum o afectează, de fapt, pe Irina Rimes schimbul de replici cu Tudor Chirilă de la Vocea României: „Mai mult mă provocă, deci totul e…'

Citește și: Cum arată apartamentul de lux în care s-a mutat Diana Bart: „Am considerat că este locul perfect’

Citește și: Cove, imagini în premieră de la Prima TV. Cum s-a filmat în culise, cu Diana Bart


Diana Bart s-a întors la Cursa iubirii, de la Prima TV, după ce și-a rupt piciorul

Întrebată ce crede că ar fi pus-o în încurcătură, în cazul în care participa și ea la Cursa iubirii alături de soțul ei, Diana Bart a răspusn sincer: discuțiile cu psihologul.

„Orice proiect nou de televiziune este o provocare. Iar pe mine mă motivează dorința de adrenalină, provocarea unui nou show live, întâlnirea cu telespectatorii, emoția de dinaintea intrării în emisie.


Probabil discuțiile cu psihologul. Mihai este mai pragmatic, eu sunt mult mai spirituală, cred astfel că s-ar porni o cursă a contrastelor. Nu știu unde am ajunge, dar ar fi interesantă o astfel de provocare’, a spus Diana Bart pentru Click!

În același timp, Diana Bart a spus că susține terapia de cuplu.

„Da, cred cu tărie! Sufletul și mintea, mai mult decât orice altceva, au nevoie de autocunoaștere, acceptare, dezvoltare. De la minte pornește totul. Este foarte important ceea ce simțim, cum ne exprimăm emoțiile și cum privim tot ceea ce ni se întâmplă în viață’, a continuat ea.


Cum se înțelege Diana Bart cu colegul Cove

În ceea ce privește relația ei cu Cove, Diana Bart a avut doar cuvinte de laudă la adresa prezentatorului TV, caracterizându-l ca un bun profesionist.

„Cove, prin prisma pregătirii profesionale și a caracterului, e un izvor nesecat de spontaneitate și bună dispoziție. E imposibil să te plictisești alături de el. Știe cum să dea viață fiecărei noi provocări. E o plăcere să împărțim același platou și mă bucur că suntem din nou împreună, la Cursa iubirii’, a declarat Diana Bart.


La două luni de când și-a rupt piciorul, Diana Bart încă se recuperează, făcând kinetoterapie. În curând, aceasta speră să scape și de orteză și să-și poată petrece sărbătorile de iarnă liniștită, mai ales că vrea să pregătească o vacanță în stil tradițional, cu familia.


„Sunt în punctul, după 2 luni, în care scap ușor de orteză. Am pornit și ședințele de recuperare alături de un kinetoterapeut. Oricum, recomandat este ca această recuperare să fie începută cât mai din timp, ca musculatura să nu apuce să se atrofieze.

Pregătim o vacanță cu specific tradițional, ca să și simțim Sărbătorile de Iarnă. Ne bucurăm de farmecul lor acasă, în România, în fiecare an. Ne gândim acum la un sejur în Maramureș sau Bucovina, acolo unde am gusta din plin tradițiile’, a conchis vedeta.


Cove a părăsit PRO TV și s-a mutat la Prima TV

În 2021, Cove le dădea o veste neașteptată fanilor săi. Acesta a plecat de la PRO TV, după șase sezoane de Vorbește lumea, emisiune pe care o prezenta împreună cu Adela Popescu. Nu a durat mult și Cove a anunța că va continua munca în televiziune și a ales Prima TV, unde a prezentat întâi Flash Monden, împreună cu Diana Bart.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie.


Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie o întâlnire dorită şi memorabilă., spunea Cove când au apărut primele imagini cu el, în premieră, de la Prima TV.

Sursă foto: Facebook, Click!