Diana Enache a anunțat când are loc botezul fiicei ei: „Ne dorim ca evenimentul să fie unul intim. Nu țin cont de superstiții”. Cum s-a schimbat relația dintre ea și Ionuț Vîntu de când au devenit părinți

 Ifrim Georgiana
.

Pe 27 septembrie, Diana Enache a devenit mamă pentru prima dată, după ce a născut o fetiță perfect sănătoasă. Fiica lui Adrian Enache a fost discretă pe tot parcursul sarcinii și, abia de curând, a făcut primele declarații despre maternitate și schimbările care s-au produs în viața ei. Recunoaște că traversează o perioadă extraordinară, presărată și cu momente de panică, deși a fost mai mult decât pregătită să îmbrățișeze rolul de mamă. Iată când are loc botezul fiicei lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Enache și Ionuț Vântu formează un cuplu de patru ani și au devenit părinți la sfârșitul lunii septembrie. Fiica lui Adrian Enache a născut o fețită, prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. De curând, proaspăta mămică a făcut primele declarații despre schimbările din viața ei, mărturisind că ea și partenerul său și-au dorit cu ardoare să aibă un copil. Tânăra și-a reluat activitatea la scurt timp după ce a născut, mai ales că are ajutor de nădejde din partea părinților lor, care sunt mai mult decât doritori să petreacă timp cu nepoata nou-născută.

9-29-2

Citește și: Diana Enache, prima apariție pe scenă după ce a născut. Cum arată artista la o lună de când a devenit mamă și cu cine a lăsat-o acasă pe fiica ei: „Recunosc că am fost puțin stresată' / EXCLUSIV

Citește și: Diana Enache, prima imagine alături de fetița ei. Cum arată fiica lui Adrian Enache la doar câteva săptămâni de la naștere: „Nici nu…”

Citește și: Diana Enache, prima apariție pe scenă după ce a născut. Cum arată artista la o lună de când a devenit mamă și cu cine a lăsat-o acasă pe fiica ei: „Recunosc că am fost puțin stresată' / EXCLUSIV

Citește și: Pescobar a rămas fără permis de conducere: „Beau o bere și mă doare undeva. 3 luni de zile merg pe jos'. Își vinde mașinile de lux, un Lamborghini și un Ferrari

Diana Enache, primele declarații de când a devenit mamă

Diana Enache a devenit mamă în urmă cu aproape două luni, însă abia recent a făcut primele declarații despre schimbările din viața ei. Fiica lui Adrian Enache s-a recuperat ușor după naștere și este într-o formă excepțională, fapt ce i-a permis să-și reia activitatea. Recunoaște că este o mămică relaxată, deși programul ei și al lui Ionuț Vântu a suferit schimbări majore.

„Am devenit mămică și totul s-a schimbat în viața mea. Stau cu inima strânsă acum că nu sunt acasă. Dau mesaje pentru a mă asigura că a mâncat, că este ok, că nu o doare burtica. Este minunat, deși sună clișeic, este o perioadă extraordinară, dar până nu încerci, nu poți să îți dai seama. Doar că toate acestea vin la pachet și cu anumite shimbări, ți se schimbă prioritățile.

Ne-am dorit-o foarte mult și de aceea, pot spune că nu ne simțim ștrangulați de acest program, că nu mai putem ieși când ne dorim noi. Avem bunici care ne ajuta, astfel lucrurile se mai simplifică. Am primit sfaturi încă din maternitate să fiu o mămică relaxată, deoarece copilul va simți lucrul acesta și va fi și el foarte relaxat. Să stii că așa am făcut. Nu am fost genul acela de mamă care să se trezească să vadă dacă respiră, dar în același timp a dormit lângă mine în pat', a declarat prospăta mămică pentru Spynews.ro.

„Am avut și momente de panică'

În rolul de proaspătă mămică, Diana Enache recunoaște că au existat și momente mai dificile, mai ales că traversează o perioadă de adaptare, cu mari schimbări. Fetița ei, Maria, crește văzând cu ochii și este fericită că totul decurge bine.

„Am avut și momente de panică, nu stiam dacă sunt colici sau nu o țin bine în brațe. De asemenea am mai avut un episod când țipa foarte tare, nu înțelegeam ce se întâmplă, totul era în grafic, dar îi rămăsese salopeta mică pentru că a crescut foarte repede, ulterior mi-am dat seama', a mai adăugat ea, potrivit sursei citate.

Diana Enache și Ionuț Vîntu au stabilit botezul fiicei lor

Diana Enache și Ionuț Vântu au decis să-și creștineze fiica anul viitor. Își doresc un eveniment retrâns, în prezența familiei și a celor apropiați, deși tradiția spune că botezul trebuie planificat într-o lună și jumătate de la nașterea copilului.

„Botezul nu a avut loc momentan. Ne dorim să ne punem pe picioare, dar va avea loc anul viitor. Nu țin cont de superstițiile care spun că botezul trebuie să aibă loc la o lună și jumătate. Avem o măicuța cu care ne sfătuim și care este aproape de sufletul nostru. Ne dorim ca evenimentul să fie unul intim. Tatăl meu, Adrian Enache, este foarte îndrăgostit de cea mica, are impresia că sunt eu când eram mică. Este foarte implicat, vine o pupă, îi cântă, este minunat', a mai adăugat Diana Enache.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton