Diana Enache a dezvăluit sexul bebelușului. Cum i-a dat vestea lui Adrian Enache: „Cel mai frumos cadou de până acum”

 Ifrim Georgiana
.

Diana Enache a dezvăluit sexul bebelușului. În ultima perioadă, s-a zvonit că fiica lui Adrian Enache, Diana Enache, este însărcinată, însă tânăra a preferat să păstreze discreția cu privire la acestă schimbare din viața ei. Totuși, afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu, tatăl partenerului ei, a fost cel care a confirmat sarcina, susținând că este nerăbdător să devină bunic. Acum, Diana Enache a fost invitată în podcastul tatălui ei, acolo unde a vorbit, în premieră, despre faptul că va deveni mamă, dezvăluind, totodată, sexul copilului. Iată cum a reacționat Adrian Enache când a aflat că va avea o nepoțică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Diana Enache a dezvăluit sexul bebelușului. Diana Enache și tatăl copilului ei, Ionuț Vîntu, formează un cuplu de aproximativ patru ani, însă au fost întotdeauna extrem de discreți cu privire la povestea lor de dragoste. Luna trecută, fiica lui Adrian Enache a fost surprinsă de paparazzi ieșind de la Național FM, postul de radio unde este angajată, lăsând la vedere o burtică proeminentă. Artunci, au luat naștere primele zvonuri privind faptul că tânăra este însărcinată, însă Diana Enache nu a comentat pe marginea subiectului, subliniind că va face anunțul la momentul oportun.

ad10ad10

Ei bine, Diana Enache a fost recent invitată în podcastul moderat de tatăl ei, Adrian Enache, acolo unde a făcut primele declarații despre sarcină și despre sexul copilului. Se pare că ea și Ionuț Vîntu vor avea o fetiță, veste care l-a emoționat și înlăcrimat pe tatăl ei.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu a confirmat că fiul lui, Ionuț Vîntu, și Diana Enache vor deveni părinți. Ce spune despre sexul copilului: „Îmi crește clanul'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Diana Enache de la Pro TV și regizorul Adrian Horobeț: „A fost exact ca în Evul Mediu”

Citește și: Anca Țurcașiu a fost diagnosticată cu o boală autoimună, în tinerețe: „Ceva cumplit. M-au trimis acasă, că nu există remediu”. Cum s-a vindecat

Citește și: Zanni nu mai vorbește cu Alex Velea. De ce au încheiat colaborarea: „Fiind mic și prost, chiar am crezut. M-a deranjat…”

Diana Enache a dezvăluit sexul bebelușului

Pe 12 iunie, Adrian Enache și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut-o invitată în podcastul său pe fiica lui, Diana Enache. Tânăra a ținut să-i facă un cadoul inedit tatălui ei, anunțându-l că va avea o nepoțică. Cunoscutul artist s-a emoționat și a lăcrimat atunci când a primit o medalie personalizată, pe care scria „bunicuțul rock and roll'.

Diana Enache: „Pentru că astăzi este ziua ta, eu zic că vei primi cel mai frumos cadou de până acum, eu așa zic'.

Adrian Enache: „Uimește-mă'.

Diana Enache: „Hai să te uimesc. Nu e un cont, atenție, nu e un cec, e ceva așa, de suflet și o să te las pe tine să-l deschizi. Și acum, am pulsul 180. Dacă leșin, o să dublăm, ia vezi ce scrie acolo'.

Adrian Enache: „Dumnezeu lucrează prin situații și prin oameni și, după cum vezi, am ales amândoi culoarea roz, fără să vorbim, deci asta ce înseamnă?'.

„Ești colerică ca tata'

În podcastul de pe Youtube, s-a putut observa relația apropiată dintre Adrian Enache și fiica lui. Artistul a spus că fiica lui îi seamănă la temperament, fiind „colerică'.

„Cel mai prost obicei al tău este că, într-o anumită măsură, ești colerică, ca și tata și ne aprindem repede, dar avem un suflet bun. Dar ne aprindem pentru că punem pasiune în tot ceea ce facem. Și când ne certăm punem pasiune', a adăugat artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton