Diana Enache, despre relația cu Ionuț Vîntu, la un an de când au devenit părinți. Cine îi ajută cu fiica lor: „Nu mă văd stând doar acasă și să fiu casnică. Maria este disperată după...”

.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Diana Enache a vorbit despre schimbările care s-au produs în ultimul an, de când a devenit mamă. Artista este într-o relație de cinci ani cu Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, iar venirea pe lume a fiicei lor le-a întărit și mai mult legătura. Cei doi au noroc de bunici implicați, care îi ajută și le oferă sprijin în creșterea micuței.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Pe 27 septembrie 2023, Diana Enache a devenit mamă pentru prima dată, după ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. De aproximativ cinci ani, artista este într-o relație cu Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, dar încă nu au ajuns în fața altarului. Maria Ilinca, care a împlinit un an zilele trecute, a adus multă bucurie în familie, iar bunicii sunt topiți de dragul ei.

dianaenache10dianaenache10

Citește și: Monica Dascălu revine la Știrile PRO TV! Colega ei, Diana Enache, a dat-o de gol: „În curând, pe aceeași scenă, în formulă completă…'

Citește și: Diana Enache și-a botezat fiica, în mare secret. Cine sunt nașii nepoatei lui Adrian Enache și ce invitați surpriză a avut / IMAGINI EXCLUSIVE

Citește și: Iranul a atacat Israelul cu rachete balistice. Premierul Netanyahu: „A comis o greșeală gravă. Ne vom ţine de ceea ce ne-am stabilit: îl atacăm pe cel care ne atacă”

Citește și: Irinel Columbeanu nu a primit niciun ajutor financiar din partea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor: „Bani au venit numai de la…'

Diana Enache, despre relația cu Ionuț Vîntu, la un an de când au devenit părinți

Weekendul trecut, Diana Enache și Ionuț Vîntu au organizat o petrecere pentru tăierea moțului fiicei lor. În rolul de mamă, artista spune nu este ușor, dar are parte de ajutor din partea familiei. Cei doi părinți au decis să nu o expună excesiv pe Maria Ilinca.

„E frumos, dar este greu! Dar dacă ai ajutor este super ok. Maria Ilinca o cheamă și are un an și trei zile. Și anul acesta a trecut ca vântul și ca gândul, foarte, foarte repede.

A trecut foarte repede, într-adevăr, dar ne bucurăm de fiecare moment. Nu o afișez așa în mediul online, nu îmi place, dar în weekendul acesta i-am făcut ziua, i-am tăiat moțul, cum se face la noi, în Moldova, la noi și la fete se taie moțul, se rupe turta, am ținut cont de toate aspectele. Să vedem ce o să se întâmple mai departe. Hai, întreabă-mă când îl fac pe următorul! Parcă sunt în vrie, dacă nu le fac acum când să le mai fac? Mai facem pauză, acum am scos o piesă foarte frumoasă', a spus ea în direct, la Pro TV.

Diana Enache laudă implicarea lui Adrian Enache

Diana Enache (27 de ani) laudă implicarea lui Adrian Enache, care e topit după nepoata sa.

„Este un bunic extrem de implicat și o spun cu toată dragostea și cu toată deschiderea, îi mulțumesc că este alături de mine, bineînțeles și mama și toți ai noștri. El este ceva aparte și Maria când îl vede este disperată la ușă după el. El dă în mintea ei', a spus ea, după care a recunoscut că are și o bună pentru fetiță', a mai spus artista.

Cei doi părinți au parte și de alte ajutoare, ceea ce le permite să se ocupe de toate responsabilitățile cu mai multă ușurință: „Da, ne ajută cineva, am avut ajutor de la început, și se simte că mă ajută cineva, că uite pot să mă duc la coafor, să vin la tine la emisiune, mai pot să fac și eu câte una, câte alta. Sincer, nu mă văd stând doar acasă și să fiu casnică, așa că e bine să ai ajutor ca să meargă toate lucrurile'.

„Lucrurile merg într-o direcție bună'

Diana Enache și Ionuț Vîntu formează un cuplu de aproximativ cinci ani. Venirea pe lume a fiicei lor le-a adus o bucurie enormă și le-a întărit legătura. Sorin Ovidiu Vîntu este, de asemenea, un bunic foarte implicat pentru micuța Maria Ilinca.

„Suntem de cinci ani aproape. Vezi, lucrurile merg într-o direcție bună. Și bunicul Sorin Ovidiu Vântu se descurcă foarte bine, o iubește foarte mult pe cea mică, este foarte atașat. Nu ai cum să nu fii, e o bucurie pentru toată lumea. Lumea când aude, Vântu, Enache, nu are nicio legătură, suntem oameni și își dai seama ce bucurie există în familie', a mai declarat ea.

Sursa foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton