Diana Sar s-a despărțit de iubitul ei: „Nu vedeam un viitor, pentru că îmi doresc un copil. El a insistat...”

.

De curând, Diana Sar a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, deși îi legau planuri serioase de viitor, înclusiv legate de căsătorie. Îndrăgita actriță susține că decizia a fost una comună, cauzată de diferențele de viziune care s-au adâncit cu trecerea timpului. Cei doi au mai fost despărțiți vara trecută, însă au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste. Iată declarațiile Dianei Sar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Sar, 28 de ani, are o carieră de succes pe micul ecran și în lumea teatrului. Actrița din serialul „Vlad' a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, deși este cunoscută pentru firea ei extrem de discretă. Cei doi au mai avut o tentativă de a încheia relația vara trecută, însă de această dată decizia pare a fi una definitivă. Ruptura s-ar fi produs din cauza viziunilor diferite legate de viitor, chiar dacă multă vreme s-au înțeles cât se poate de bine. Pentru că despărțirea s-a produs recent, de aproximativ o lună, Diana Sar recunoaște că încă este afectată emoțional, mai ales că a rupt orice legătură cu fostul ei iubit.

do9do9

Citește și: Actrița Diana Sar, marcată de divorțul părinților și relația complicată cu mama ei: „Nu știu dacă a fost o repulsie a mea. Atunci când este o mare traumă foarte mare…”

Citește și: Diana Sar, declarații surprinzătoare despre căsătorie și copil: „Este o oarecare presiune a vârstei”. Actrița a spus dacă are sau nu iubit

Citește și: Sora Ronei Hartner, despre ultimele clipe de viață ale regretatei artiste: „Fața ei era liniștită, a plecat cu zâmbetul pe buze. Am întrebat-o…'

Citește și: Cătălina Ponor este însărcinată pentru a doua oară. Fosta gimnastă a anunțat și sexul bebelușului: „Familia noastră se mărește”

Diana Sar s-a despărțit de iubitul ei

Diana Sar s-a despărțit de iubitul în urmă cu o lună, din cauza diferențelor de dorințe și a neînțelegerilor. Actrița recunoaște că încă este în proces de vindecare, mai ales că el a insistat să rupă orice contact, din momentul în care au decis să nu mai formeze un cuplu.

„Au ieșit la iveală niște diferențe dintre dorințele noastre, în materie de relație. Pur și simplu am decis amândoi că este mai bine să nu continuăm, pentru că dintr-un anumit punct de vedere nu vedeam un viitor unul cu celălalt. Chiar dacă ne înțelegeam foarte bine, aveam niște diferențe de viziuni. Am mai avut o tentativă de a ne despărți în vară, am fost despărțiți, după am decis să mai dăm o șansă și ulterior a început să nu mai fie chiar așa de roz totul, pentru că nu ne mai înțelegeam atât de bine pe anumite lucruri.

E foarte greu. Chiar dacă totul a fost puțin mai ușor, pentru că procesul emoțional a început puțin mai devreme, la mine, din cauza neînțelegerilor, a fost foarte greu și încă este greu. Este o perioadă de tranziție acum. Nu mai ținem legătura, nu mai vorbim, ar fi mult prea dureros. Dacă ne-am întâlni ne-am saluta. Cel mai greu a fost faptul că vorbeam foarte des. A fost greu să mă dezobișnuiesc, îmi lipsea, îmi venea să îi povestesc lucrurile pe care le făceam. Mi-a fost foarte greu să nu îi scriu. El a insistat mai mult să nu mai vorbim deloc, asta a fost dureros. A fost și perioada aceea, în primele două săptămâni după despărțire în care crezi că nu poți, că nu o să mai trăiești, că nu se poate fără el și este sfârșitul lumii. Ne-am despărțit de o lună, este proaspătă, încă sunt în perioada de vindecare', a spus îndrăgita actriță, potrivit spynews.ro.

Diana Sar își dorește să devină mamă

Deși este recent despărțită, Diana Sar spune că-și dorește să devină mamă, idee care nu-i prea surâdea în trecut. Actrița crede că acesta a fost și unul dintre motivele pentru care a încheiat relația cu fostul iubit, fiindcă nu-și putea imagina un viitor alături de el.

„În viitor îmi doresc să am copii, în trecut nu cochetam cu această idee. Cred că și asta a fost unul dintre motivele pentru care am luat decizia legată de fostul iubit. Nu vedeam cumva un viitor, pentru că îmi doresc un copil. Trebuie să mai fac terapie pentru a nu avea anumite reacții și față de copil', a mai declarat Diana Sar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton