Diana Şucu – Mereu alături de copiii de la Sfânta Macrina

 Florentina Liutic
.

Diana Şucu s-a aflat ieri în mijlocul copiiilor de la Aşezământul Sfânta Macrina care au primit-o cu braţele larg deschise.

 

Aşezământul adăposteşte 100 de copii care iau masa zilnic aici şi îşi fac lecţiile, iar 30 dintre ei locuiesc permanent la Sfânta Macrina.

 

Micuţii sunt în grija părintelui Gabriel de la Mănăstirea Caşin şi se bucură de ajutorul Dianei care donează o sumă lunară aşezământului şi, ori de câte ori este posibil, vine cu un ajutor suplimentar.

 

Ieri, copiii au primit mai multe daruri, lucruri esenţiale pentru începerea şcolii, şi, după ce au mâncat alături de ea, au ieşit pe terenul de sport unde au făcut fotografii şi i-au spus acesteia ce au pe suflet.

 

Diana i-a cunoscut pe copiii de la Sfânta Macrina la Biserica Caşin unde aceasta merge împreună cu cei doi băieţi ai ei. De la părintele Gabriel a aflat de nevoile acestora şi s-a decis să îi ajute. Ii vizitează cât de des poate, mai ales că şcoala băieţilor ei este chiar lângă sediul Aşezământului Sfânta Macrina.

 

Diana Şucu nu este singura persoana publică care încearcă să le ofere o viaţă mai frumoasă micuţilor de la Sfânta Macrina. Acesta este locul în care Andreea Raicu a întâlnit-o pe Maria, fetiţa de care are grijă, iar Malvina a găsit-o pe Dana, implicându-se în creşterea şi educarea ei.

 

Foto: Armand Ionescu

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton