Diandra Moga de la Insula Iubirii, de nerecunoscut după o procedură estetică. Fanii s-au speriat când au văzut imaginile: „Mâine sunt ca nouă”

 Ifrim Georgiana
.

Diandra Moga, ispita de la Insula Iubirii, și-a șocat fanii cu ultima apariție pe rețelele de socializare. Imaginile o surprind în timpul unei proceduri estetice menită să îmbunătățească aspectul tenului. Efectul imediat al tratamentului a fost roșeața accentuată a feței, dând impresia că ar fi suferit arsuri solare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Diandra Moga este ispita care l-a sedus pe Andrei Rotaru la Insula Iubirii. Conexiunea dintre ei a fost evidentă încă de la difuzarea primelor ediții. Cei doi se comportă ca un cuplu, se sărută în fața camerelor și petrec toate nopțile împreună. Cristina, soția concurentului, a fost devastată când a văzut imaginile, apoi și-a găsit alinare în brațele ispitei Eric.

dian11dian11

Citește și: Cornel Luchian de la Insula iubirii, mesaj controversat despre întâlnirea de la bonfire dintre Cristina Rotaru și Diandra Moga. Concurentul a transmis cuvinte dure la adresa ispitei: „A fost jalnic, jale, ceva la care nu mă așteptam!'

Citește și: Cine este Diandra Moga, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 27 de ani și deține propriul brand de haine

Citește și: E oficial! Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Artista a depus actele: „Este foarte dezamăgită și tristă. El nu i-a dat niciun semn…' / Și-au petrecut vara separat

Citește și: Dana Roba s-a despărțit de iubitul ei, Beniamin, după un an de relație: „S-a terminat aici! Viața merge înainte și fără mine…' / În urmă cu câteva luni anunțau că se căsătoresc

Diandra Moga de la Insula Iubirii, de nerecunoscut după o procedură estetică

Odată cu difuzarea emisiunii, Diandra Moga a căpătat notorietate și a strâns zeci de mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Recent, ispita de la Insula Iubirii s-a lăsat filmată în timpul unei proceduri estetice pentru ten. Tratamentul i-a iritat și înroșit fața, ca efect imediat, iar imaginile au generat reacții puternice printre fani.

Procedura oferă un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastină, după cum a scris ea în dreptul videoclipului. Tenul Diandrei va reveni la normal peste câteva zile.

„La mine e a doua zi și sunt puțintel roșie (încă), dar pe mâine cred că sunt ca nouă. Probabil depinde și de ten. 2-3 zile, aș spune', a spus Diandra Moga pe Instagram.

Cine este Diandra Moga, ispita de la Insula Iubirii

Diandra Moga are 27 de ani, este antreprenoare și deține propriul brand de haine. Este o împătimită a modei și a reușit să-și transforme pasiunea într-o afacere de succes.

Dacă pe plan personal îi merge excelent, Diandra Moga nu a fost la fel de norocoasă și în dragoste. Ispita acestui sezon a avut o relația de lungă durată care a dezamăgit-o. Pe fostul ei partener l-a descris ca fiind posesiv și gelos, de aceea și-au luat rămas bun.

Pe insula băieților, Diandra Moga a format o conexiune cu Andrei Rotaru, soțul Cristinei. Într-una dintre ediții, concurentul a devenit gelos din cauza unui schimb de priviri între ispită și Cornel.

„Pentru prima dată am simțit un sentiment de gelozie din partea lui, legat de cineva din casă, nu vreau să dau nume neapărat. Când eram în bucătărie, la un moment dat, m-am dus cu Andrei să mănânce și stăteam unul în fața celuilalt și persoana respectivă era lângă noi. Și a venit la un moment dat și mi-a aruncat o privire respectivul și m-am uitat și eu către el și Andrei a înțeles ca și cum ne-am zâmbit și cumva că mi-o caut și eu cu lumânarea.

El se uita la mine, aștepta să îi confirm sau să îi infirm. Eu nu simt nevoia să mă justific sau să mă scuz, că asta ar însemna să mă simt vinovată de ceva. Mai tare s-a enervat atunci. El a luat-o ca și cum îl fac pe el să pară cel care își închipuie chestii, dar și că are o gelozie nefondată. Mie așa mi s-a și părut, oricum', a explicat Diandra.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton