Diane Inamahoro a leșinat la „Chefi la cuțite” și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „S-a adunat oboseala, nu am...”

.

În ultima ediție a emisiunii „Chefi la cuțite', Diane Inamahoro a leșinat în platoul de filmare și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea a susținut că starea ei de rău a fost cauzată de oboseală și de emoțiile pe care le-a simțit în timpul probei. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La preselecțiile emisiunii culinare de la Antena 1, Diane Inamahoro a reușit să-i surprindă pe chefi și a primit trei cuțite. Tânăra este din Burundi, Africa, însă locuiește de câțiva ani buni în Cluj. Impresionat de talentul ei culinar, Sorin Bontea i-a oferit tunica roșie și a intrat în echipa acestuia, alături de Mario Zahariea, Constantin Onuț, Adrian Hampu, Monica Pușcoiu, George Borșaru și Nina Hariton (cuțitul de aur).

di9di9

În ediția anterioară a show-ului culinar, Diane Inamahoro a leșinat în bucătărie și a avut nevoie de asistența medicilor. Până la intervenția acestora, Mariana Zinner i-a sărit în ajutor, având în vedere experiența acesteia ca asistentă pe salvare.

Citește și: Lino Golden a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Simțeam că nu am făcut prea bine. Îmi pare rău că…”

Citește și: Discuții aprinse între Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea la Chefi la Cuțite: 'Gata, m-am enervat. Sunt foarte supărat pentru că…'

Citește și: Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la 45 de ani: 'Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini după 30 de ani și…'

Citește și: Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: „Nu aș putea să trec peste infidelitate”

Diane Inamahoro a leșinat la „Chefi la cuțite'

În timpul battle-ului din ediția anterioară a show-ului culinar, Diane Inamahoro a acuzat stări de rău și a leșinat în bucătărie. Colegii acesteia și Sorin Bontea au solicitat intervenția medicilor, având în vedere starea concurentei.

„I s-a făcut rău Dianei. Dintr-odată i s-a făcut rău, a leșinat cumva', a spus Sorin Bontea.

Mariana Zinner i-a fost alături până la sosirea medicilor, căci are experiență ca asistentă pe salvare: „Pe Diane nu am văzut-o când i s-a făcut rău, am auzit doar când m-a strigat cineva, Mariana, Mariana. Eu am fost la salvare câțiva ani și mi-a mai rămas primul instinct așa, ce să faci. I-am spus să inspire pe nas, să inspire pe gură, a ascultat toate comenzile mele. Atunci m-am liniștit și am zis că este pe drumul cel bun. Au venit și medicii, am lăsat-o pe mâna lor'.

Ce spune Diane Inamahoro despre starea ei de sănătate

După ce a fost consultată de medici, Diane Inamahoro și-a revenit și a spus că starea ei de rău a fost cauzată de emoții și oboseală. Pentru că s-a dedicat complet competiției, tânăra spune că nu s-a hidratat și îngrijit corespunzător, iar astfel de episoade ar mai fi avut loc și în trecut.

„Mi s-a făcut rău. S-a adunat oboseala, nu am băut destulă apă. Nu am avut grijă de mine și m-am lăsat în acțiune. Am dat tot ce am putut acolo, un pic de emoții. Eu am zis clar că nu trebuie să-și facă griji, am mai pățit, eu sunt sănătoasă de fel, dar au insistat să se asigure. Mi-am revenit complet, mai ales că au avut grijă de mine, le mulțumesc', a spus Diane Inamahoro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton