Dieta prin care Luminiţa Anghel a slăbit 35 kg: "Eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc"

.

Luminița Anghel recunoaște că toată viața s-a luptat cu kilogramele în plus și, în special, în adolescență a fost foarte stresată din cauza asta. Vine dintr-o familie de grași, spune Luminița Anghel, și stresul că orice mănâncă o îngrașă a urmărit-o tot timpul, mai ales în tinerețe. Iată dieta cu care Luminiţa Anghel a slăbit 35 kg.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Luminița Anghel a povestit în cadrul unei emisiuni TV că de-a lungul anilor a întâmpinat de foarte multe ori probleme din cauza kilogramelor în plus. Vedeta a povestit că întotdeauna și-a dorit o siluetă de vis, astfel că încă din copilărie evita pe cât de mult posibil să mânânce dulciuri sau mânare în exces.

„Vin dintr-o familie de grași. Și am avut parte de o frustrare continua pentru a îmi menține silueta. Nu puteam sa mănânc tort la o zi onomastică, o sarma de Crăciun și asa mai departe. Totul era asa în limita bunul simt. Am avut mari probleme de greutate', a mărturisit Luminița Anghel, potrivit Spynews.ro.


După ani de luptă cu kilogramele, vedeta se arată acum foarte mândră de reușitele ei, și mărturisește cu zâmbetul pe buze că orice femeie trebuie să facă tot ce îi stă în putință pentru a se uita în oglindă cu inima împăcată, așa cum a făcut ea.

„Mi-au trebuit câțiva ani pentru a fi din nou fericita în pielea mea. Eu știu ca fiecare femeie e frumoasa în felul ei, indiferent de kilograme, dar eu dacă ma uit în pozele mele vechi nu ma plac. Acum sunt cea mai fericită. Am ajuns într-un punct care mă mulțumește și îmi aduce zâmbetul pe buze', a mai explicat Luminița Anghel.


Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, în plin divorț:„Sunt destul de puternică să trăiesc și fără tine

Citește și: George Burcea, despre stopul cardio-respirator suferit de Andreea Bălan:„A fost dificil să-ți vezi consoarta aproape de moarte

Citește și: Ce relație are Anamaria Prodan cu primul ei soț, Tibi Dumitrescu:„Unul dintre cei mai buni


Dieta cu care Luminiţa Anghel a slăbit 35 de kg

Luminiţa Anghel ajunsese la 93 de kilograme în timpul sarcinii, însă înfometarea este ultimul lucru la care s-a gândit în acea perioadă pentru că sănătatea, spune cântăreaţa, este mai importantă decât orice pe lume. Dieta cu care cântăreaţa a slăbit 35 de kilograme nu a fost una complicată, ci uşor de ţinut de către toate persoanele care vor să-şi subţieze silueta.


Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu,  într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc.

Puțin, dar orice, cu măsură și nu mănânc seara, după ora 18.00, nu beau deloc alcool, noi nu avem în casă sucuri acidulate. Nimeni nu consumă.

Acum am 58 de kilograme, față de 93 cât aveam atunci când l-am născut pe Filip. M-am apucat din nou de sală, am antrenor personal. Îl duc pe Filip la școală și mă opresc la sală. Stau două ore la sală, povestea Luminița Anghel în urmă cu trei ani.