Ce dietă ține Irina Loghin, la 83 de ani. A slăbit 4 kilograme în 7 zile: „Nu am crezut că pot ține așa o cură”

.

Ce dietă ține Irina Loghin, la 83 de ani. Interpreta de muzică populară arată senzațional și a vorbit despre modul în care se menține în formă. Aceasta a dezvăluit că a apelat, recent, la ajutorul specialiștilor pentru a ajunge la greutatea dorită. „Regina muzicii populare' are un stil de viață echilibrat și a spus ce dietă a ajutat-o să scape de 4 kilograme într-o săptămână.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața este adepta sportului în aer liber și se numără printre vedete care promovează un stil de viață sănătos. În urmă cu 50 de ani, aceasta a renunțat la carne și optează pentru multe verdeţuri, fructe şi soia. În ceea ce privește îngrijirea pielii și a părului, interpreta de muzică populară a susținut că folosește tratamente naturiste. Uleiul de măsline face parte din rutina sa de îngrijire și îl folosește pe post de demachiant. Aceasta a susținut că a fost la o clinică din Brașov, unde i s-a recomandat o cură de detoxifiere. Cântăreața a slăbit deja 4 kilograme și susține că va urma dieta recomandată de medici până va ajunge la greutatea dorită.

irina-loghin-1-1irina-loghin-1-1

Invitată la o emisiune televizată, „regina muzicii populare' a împărtășit întreaga experiență cu fanii săi. Iată ce dietă ține Irina Loghin, la 83 de ani!

Citește și: Ce a făcut-o pe Irina Loghin să reunțe definitiv la carne:„M-au luat cu salvarea, m-au dus la spital'

Citește și: Cum se menține în formă Irina Loghin, la 82 de ani:”Mustul cu hrean, pe care îl consum toamna”

Citește și: Alina Pușcaș a fost refuzată la o agenție de modele din cauza vergeturilor:”Am crezut că nu sunt suficientă”

Citește și: Iulia Vântur a împlinit 42 de ani. Cum și cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere:„Fericirea este pe cale să vină în viața ta'

Ce dietă ține Irina Loghin, la 83 de ani

Irina Loghin a mărturisit că a început această dietă din motive de sănătate. Timp de șapte zile, aceasta a urmat o cură de detoxifiere bazată pe sucuri naturale și a slăbit 4 kilograme. Totodată, aceasta a subliniat că a început să facă mai multe plimbări.

„Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură. Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. Dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate, că nu am avut niciun fel de senzație de foame.

Fix din oră în oră ni le dădea acolo. Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, a depășit și ea câteva kilograme.

Ne miram seara cum poate să nu ne fie foame, ca acasă, seara ne apuca foamea. A treia zi am început să ne obișnuim, am început să facem plimbări. Au trecut cele șapte zile. Important e cum mă simt, așa cum arăt. Este pentru sănătate. M-am trezit cu patru kilograme lipsă după șapte zile”, a declarat Irina Loghin potrivit wowbiz.ro.

„O să slăbesc până o să îmi convină mie'

Mulțumită de rezultatele obținute, Irina Loghin a susținut că va urma această dietă până când va ajunge la greutatea la care aspiră. Cântăreața a susținut că a fost surprinsă că pe parcursul celor șapte zile a reușit să urmeze această „cură' bazată exclusiv pe lichide.

„Am dat jos patru kilograme în șapte zile. Șapte zile am stat numai pe sucuri și am făcut saună. Nu am simțit că îmi este foame. După ce m-am întors de acolo, am ținut dieta pe care mi-au dat-o. Slăbesc în continuare și o să slăbesc până o să îmi convină mie', a adăugat cântăreața de muzică populară, potrivit aceleiași surse.

Ce a făcut-o pe Irina Loghin să reunțe definitiv la carne

Artista a luat decizia de a renunța la carne după ce, în 1979, a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a pus viața în pericol. Totul s-a întâmplat în timpul unui turneu pe care artista l-a susținut la Sibiu.

„Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor. M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus «țineți-mă că mă prăbușesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.

Se întâmpla prin 79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale', a mărturisit cântăreața, în urmă cu mai mult timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton