Cum slăbește Majda Aboulumosha repede, atunci când se îngrașă puțin: „Când văd că urc două trei kilograme întotdeauna iau măsuri”

.

Cum slăbește Majda Aboulumosha repede, atunci când se îngrașă puțin. Majda Aboulumosha a slăbit 30 de kilograme cu o dietă specială, dar și sport, iar de atunci are grijă la ce mănâncă pentru a se menține la 60 de kilograme. Majda Aboulumosha a dezvăluit că respectă câteva reguli simple pentru a se menține la greutatea dorită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Cum slăbește Majda Aboulumosha repede, atunci când se îngrașă puțin. Majda Aboulumosha a avut probleme cu greutatea la un moment dat, însă a reușit în timp să slăbească 30 de kilograme. A reușit să scape de kilogramele în plus, iar acum are grijă să nu facă abuzuri alimentare care i-ar putea periclita silueta.

Cum slăbește Majda Aboulumosha repede, atunci când se îngrașă puțin


Majda Aboulumosha evită dulciurile, prăjelile, dar are convingerea că în tot acest proces cel mai mult contează fericirea de care se bucură.

„Am grijă întotdeauna la siluetă. Am oscilații, iar când văd că urc două trei kilograme întotdeauna iau măsuri. Cred că fericirea contează foarte mult. Am avut și 90 de kilograme și pășeam cu încredere. Nu am prea avut parte de bullying când aveam kilograme în plus. Ce, o femeie dacă are forme nu e frumoasă?

Am avut și un laborator și toată lumea mă întreba dacă nu e greu să mă abțin. Nu sunt consumatoare de dulce, nu îmi place. Mănânc foarte rar. Desertul meu preferat este amandina, îmi place și orezul cu lapte, dar nu mănânc o prăjitură întreagă, gust puțin. Nu mănânc prăjeli’, spune Majda Aboulumosha pentru UNICA.RO.


Citește și: Cum l-a avertizat mama lui Dinu Maxer pe artist, înainte de divorțul de Deea. Adevărul despre despărțirea lor: „Oamenii nu au văzut ce s-a întâmplat. Ne-am certat…


Citește și: Met Gala 2023 – cele mai spectaculoase ținute. Jennifer Lopez și Kim Kardashian au atras toate privirile

Citește și:Ce decizie a luat Ana Morodan după ce a condus băută și sub influența substanțelor interzise: „Mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie

Majda Aboulumosha: „Nu aș putea să trăiesc fără mere’

La capitolul alimente pe care le consumă, Majda Aboulumosha dezvăluie că este mare fan mere. 

„Nu sunt foarte strictă, mănânc salată de varză, că elimină foarte multă apă, beau sucuri cu apio, cu sfeclă, pe care mi le fac eu, ca să am nutrienții necesari. Mere, nu aș putea să trăiesc fără ele.


Nu înțeleg oamenii care nu mănâncă mere. Când eram la dietă și aveam zile în care nu trebuia să consum mere, dormeam cu ele pe noptieră, ca să simt mirosul. Nimeni nu mă înțelegea’, mai spune Majda.

Majda Aboulumosha face tratamente pentru celulită

Deși din rutina ei sportul nu lipsește, vedeta recunoaște că din cauza timpului limitat lipesește, uneori, de la sală.

„Spre rușinea mea, de vreo trei luni de zile nu am mai fost la sală, dar intenționez să revin. De două săptămâni m-am apucat iar de tratamente corporale, pentru elasticitate, celulită. Vreau să încep să iau și mai mult colagen din anumite alimente, pentru că după 30 de ani chiar trebuie să avem grijă’, mărturisește ea.


Cum a slăbit Majda Aboulumosha 30 de kilograme

Cu ajutorul dietei și al sportului, Majda a reușit să slăbească 30 de kilograme.

„Având în vedere că am avut aproape 90 de kilograme, singura care m-a ajutat să ajung la forma actuală a fost dieta. Dar și sportul. Sportul este esențial. În prezent, am în jur de 59-60 kg. Dar am învățat să nu mă mai intereseze numărul kilogramelor, cât felul în care se așază acele kilograme pe mine. Îmi doresc ca femeile să aibă încredere în ele, să se simtă frumoase și dacă consideră ele că vor să slăbească, atunci își vor găsi motivația, dacă nu, atunci să se bucure de felul lor’, a declarat Majda pentru VIVA!


Vedeta a renunțat să mai consume carne de porc, prăjeli și evită să mănânce dulciuri. Majda preferă acum o alimentație echilibrată.

„În general, nu mănânc prăjeli, mă feresc de dulciuri… Lucrurile astea îți fac viața mai frumoasă. M-am obișnuit să mănânc cât mai simplu. Dar ceea ce nu consum deloc este porc, jumări, salam de porc, șuncă…’, a spus aceasta.


„Somnul, dar asta e doar la nivel de teorie, nu-mi iese întotdeauna. Am rutina mea de skin, nu dorm machiată, mă hidratez, îmi mai fac și măști naturale, dar să știi că nu am pus niciodată accentul pe frumusețe. Am mizat întotdeauna că frumusețea vine din interior, din energia noastră și am văzut că dacă te simți bine cu tine, atunci emani o stare de bine. 

Mai beau suc făcut în casă, pe bază de sfeclă, măr, morcov, câteodată măr verde, pătrunjel, țelină. Alternez. O dată la ceva timp fac câte o cură de tot ce înseamnă natural, atât cât se mai poate în zilele noastre’, a mai spus Majda.