Ce diferență de vârstă este între Cristi Borcea și soția lui, Valentina Pelinel: „Ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie”

 Ifrim Georgiana
.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în 2018 și au împreună trei copii, Milan și gemenele Indira și Rania. Povestea lor de dragoste s-a născut dintr-o prietenie, iar milionarul a făcut tot posibilul s-o cucerească pe aleasa inimii sale. A avut o viață amoroasă tumultoasă și este cunoscut pentru cuceririle din trecut, dar se pare că fostul model l-a transformat într-un familist convins.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea. Fostul finanțator Dinamo este tatăl a nouă copii – Patrick, Melissa și Angelo (din mariajul cu Mihaela Borcea), George Alexandru și Gloria (din relația cu Alina Vidican), Andreina Carolyn Christine (din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu), Milan, Indira Maria și Rania Maria (din actuala căsnicie cu Valentina Pelinel). De cinci ani, Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel și spune că a cunoscut-o în cea mai bună etapă a vieții lui, caracterizând-o ca fiind „cea mai frumoasă femeie din lume'.

kjbwefkjbwef

Citește și: Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel explică decizia: „Nimeni din familie nu se va mai ocupa. A fost închiriat…'

Citește și: Ce sacrificii a făcut Valentina Pelinel pentru cariera de model: 'Mi-a fost greu. Mă întreb dacă acum aș mai fi atât de…'

Citește și: Drama neștiută a lui Vali Vijelie: „Eu niciodată nu-mi mai fac ziua de naștere”. Care este cea mai mare durere a manelistului

Citește și: Alina Popa, supranumită „privighetoarea Ardealului”, a murit la 23 de ani: „De acolo a pornit boala asta necruțătoare”. Omagiu emoționant înainte de a fi înmormântată

Ce diferență de vârstă este între Cristi Borcea și soția lui, Valentina Pelinel

Diferența de vârstă dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea este de 11 ani. Afaceristul are 54 de ani, iar soția lui 43 de ani.

„Și am avut multe escapade, războaie, nenorociri. Dar Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele.

Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile.

M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei naționalei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel', a spus milionarul în cadrul podcastului „Tare de tot', realizat de Viorel Grigoroiu.

Cristi Borcea este atent la felul în care arată

Valentina Pelinel a spus că soțul ei, Cristi Borcea, este atent la imaginea lui și are propriul ritual de îngrijire.

„Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit‘, a declarat Valentina Pelinel, potrivit playtech.ro.

„Ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie'

Se pare că Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au asumat de la început relația și nu au avut nevoie de prea mult timp să-și declare sentimentele de iubire.

„Noi am fost prieteni la început, vorbeam mult și astăzi, în familia noastră comunicăm și facem lucrurile împreună. De aceea, totul este atât de bine. S-a întâmplat în timp să ne apropiem, deși noi am simțit ceva de la început. Știi cum e, sufletul pereche îl simți și, indiferent de obstacole, tot acolo ajungi. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi „te iubesc” printr-un mesaj. Contează să fii asumat.

La noi, nu a fost flirt, noi ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie. Și asta am simțit, indiferent cât am fi luat în considerare prejudecățile. Ne-am dat seama că nu putem să trăim unul fără celălalt și că suntem făcuți unul pentru celălalt', a declarat Valentina Pelinel în emisinea „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton