Din ce câștigă bani Alexandra, fiica lui Carmen Harra: „Își dorește să le ajute pe femei să-și descopere valoarea” / În trecut, a fost comparată cu Kim Kardashian

 Ifrim Georgiana
.

Alexandra, 37 de ani, este fiica celebrei Carmen Harra şi a lui Virgil Nicodivi, fostul soţ al clarvăzătoarei. Locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii, are o fiică și afișează un stil de viață extravagant în mediul online. A moștenit frumusețea mamei ei, iar presa americană a comparat-o cu Kim Kardashian. Iată din ce câștigă bani Alexandra Harra!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Timp de 25 de ani, Carmen Harra a fost căsătorită cu Virgil Nicodivi, iar din povestea lor de dragoste a rezultat o fiică. Celebra clarvăzătoare se mândrește cu Alexandra, care nu i-a moștenit doar frumusețea, ci și talentul. Tânăra a făcut carieră în Statele Unite ale Americii, unde este stabilită de ani buni, și este mama unei fetițe. Trăiește o viață de lux și se afișează cu mașini scumpe, în destinații exclusiviste, în calitate de consilieră pe probleme de relații de cuplu.

ale11ale11

Citește și: Cum arăta Carmen Harra la începutul carierei. Era o adolescentă frumoasă și purta ținute îndrăznețe

Citește și: Cine a fost tatăl lui Carmen Harra și de ce i-a pus numele Doina: „La 22 de ani lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial'

Citește și: Florin Salam, ridicat de Poliție într-un dosar de înșelăciune. Doi miri îl acuză că l-au plătit și că el nu s-a prezentat

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Jador a câștigat colanul de imunitate și îl amenință pe Zanni

Din ce câștigă bani Alexandra, fiica lui Carmen Harra

La 37 de ani, Alexandra Harra se prezintă ca o scriitoare de succes și este autoarea cărții „Committed', în colaborare cu mama ei, Carmen Harra. Totodată, tânăra colaborează cu celebra publicație Huffington Post și consiliază relațiile de cuplu. Nu doar aceste realizări au adus-o în atenția presei americane, ci și formele ei voluptoase, fiind comparată cu Kim Kardashian.

„Consilier pe probleme de relații și cuplu, Alexandra Harra calcă pe urmele mamei sale. Încă din copilărie, prin natura profesiei mamei ei, Alexandra a avut acces la poveștile a mii de oameni și a învățat, direct, tehnici de terapie și de consiliere.

Alexandra gestionează afacerea familiei și, la rândul ei, le oferă clienților îndrumare de specialitate. Alexandra își dorește să le ajute pe tinerele femei să-și descopere valoarea și drumul în viață. Este editorialist la Huffington Post, RelationshipHeadquarters.com și la alte publicații de specialitate.

Este coautoarea cărții The Karma Queens Guide to Relationships, iar cea mai nouă carte pe care a scris-o împreună cu mama ei, Committed: Finding Love and Loyalty, se bucură deja de succes peste Ocean', a scris presa americană despre ea.

Alexandra Harra are o fiică

Alexandra Harra este mama unei fiice. Carmen Harra crede că nepoata Alexandrina este o „reîncarnare a mamei sale', pentru că ziua în care s-a aflat despre existența ei coincide cu cea în care a pierdut-o pe cea care i-a dat viață.

„Eu am o relație specială cu acest copil. Cred că este încarnarea mamei mele. Alexandra a aflat că este gravidă chiar în ziua și luna în care a murit mama mea. Eu am știut că va fi o fetiță și am spus că o să o numim Alexandrina, acesta era numele mamei mele.

Cum crește mai măricică, începe să mi se confirme că, într-adevăr, este mama mea, care a venit înapoi. Există posibilitatea ca un suflet să vină înapoi în corpul fizic', a declarat Carmen Harra pentru Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton