Din ce câștigă bani Viviana Sposub, la un an de când s-a retras din televiziune. Și-a înființat propria afacere și are un profit impresionant

 Ifrim Georgiana
.

Din ce câștigă bani Viviana Sposub, la un an de când s-a retras din televiziune. Viviana Sposub și-a făcut debutul în televiziune în rolul de prezentatoare meteo, în cadrul Observatorului de la Antena 1. Ulterior, a fost implicată în mai multe proiecte televizate, însă a trecut apropae un an de când s-a retras de pe micul ecran. Iată din ce câștigă Viviana Sposub bani acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Din ce câștigă bani Viviana Sposub, la un an de când s-a retras din televiziune. În ultimul an, Viviana Sposub a avut parte de mai multe schimbări profesionale și personale. Fosta asistentă TV s-a despărțit de George Burcea, după o relație de trei ani. În vara anului trecut, șatena și-a încheiat cariera de prezentatoare TV, după ce emisiunea „Dimineața cu noi' a fost scoasă din grila Kanal D. Anterior, a fost co-prezentatoare în show-ul „Vorbește lumea' și concurentă în proiectele „Bravo, ai stil!' și „Ferma – Orăşeni versus Săteni'.

viv9viv9

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit, după 3 ani de relație: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Nu mai formăm un cuplu'

Citește și: Ce spune George Burcea despre copii, după trei ani de relație cu Viviana Sposub: „Nu știu dacă aș vrea'. De ce iubita lui nu-l însoțește în vacanțele cu cele două fiice

Citește și: Câți bani a cheltuit Ioana Tufaru pentru 3 zile la mare, la Eforie Nord: „Nu cred că mai plecăm nicăieri vara, că nu prea ne permitem financiar”

Citește și: Cine este Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea. Locuiește în Paris și este model

Din ce câștigă bani Viviana Sposub, la un an de când s-a retras din televiziune

În martie 2022, Viviana Sposub a semnat cu Kanal D și a prezentat emisiunea „Dimineața cu noi', alături de Bursucu și George Tănase. După câteva luni de difuzare, matinalul a fost scos din grila Kanal D, iar în locul acestuia s-a difuzat un serial turcesc. În ultimul an, Viviana Sposub nu a semnat alte contracte de televiziune, însă și-a asigurat venituri din proiectele în publicitate.

În 2021, fosta parteneră a lui George Burcea și-a înființat firma Vavy Art Concept SRL, care se ocupă cu „activități ale agențiilor de publicitate'. Fosta asistentă TV rulează o cifră de afaceri de 128.772 de lei, în creștere cu 30% în 2022. În urmă cu un an, compania a avrut un profit net de 88.377 de lei, respectiv 7.300 de lei pe lună, potrivit fanatik.ro.

Câți bani a câștigat Viviana Sposub din televiziune

În urmă cu ceva timp, Viviana Sposub recunoștea că nu a încasat venituri considerabile din televiziune. Pentru a-și consolida cariera, fosta prezentatoare TV a acceptat să facă parte din proiecte, fără a fi plătită.

„De mică am muncit pentru visul meu şi când spun muncit', mă refer la zeci de proiecte în care m-am implicat total, fără a primi vreun ban. Inclusiv primii mei paşi în televiziune nu s-au bucurat de o remuneraţie pe măsura muncii. Dar am ştiut că lucrurile vin pas cu pas în viaţa noastră. Dacă faci ceva cu toată inima, banii vor veni la un moment dat. Iar acum am ajuns în punctul în care orice decizie profesională este influenţată şi de partea financiară. Şi mi se pare absolut firesc şi benefic. Totuşi Bravo, ai stil!' este un proiect în care se şi investeşte foarte mult: stilist, haine, momente artistice, drumuri prin Bucureştiul mega-aglomerat. Astfel că am pus totul în balanţă şi am luat decizia cea mai bună pentru mine', a spus tânăra, potrivit okmagazine.ro.

Sursa foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton