Din ce câștigă Irina Columbeanu zeci de mii de euro, la numai 15 ani: „L-a cumpărat o doamnă din afara țării”

.

În anul 2018, Irina Columbeanu s-a mutat în Statele Unite ale Americii, alături de mama sa, Monica Gabor, și iubitul acesteia, Mr. Pink. La numai 15 ani, adolescenta are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare și visează să ajungă chirurg cardiotoracic sau neurochirurg. Irinel Columbeanu se mândrește ori de câte ori are ocazia cu fiica lui, iar recent a spus cum își câștigă Irinuca banii. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Irina Columbeanu are 15 ani și a trecut printr-o tranformare spectaculoasă de când s-a mutat în SUA. Adolescenta studiază la un liceu din Malibu și s-a remarcat prin rezultate excepționale la învățătură. Una dintre pasiunile acesteia este robotica, iar în vara anului trecut, a participat cu mai mulți colegi la un concurs dedicat acestui domeniu. Tinerii au construit mașinuțe pentru copiii cu dizabilități, iar Irina Columbeanu a declarat, potrivit presei locale, că-și visează să devină un medic cardiolog sau neurochirurg, ca să salveze vieți.


Mai mult decât atât, încă de la o vârstă fragedă, Irina Columbeanu și-a descoperit talentul pentru pictură, iar acum câștigă sume considerabile din tablourile pe care le vinde. Irinel Columbeanu a făcut primele declarații despre hobby-ul fiicei sale, susținând că cea mai scumpă pictură a fost vândută cu „câteva mii de euro’.


Citește și: Monica Gabor, imagine inedită alături de Irina Columbeanu și Antony, fiul lui Mr. Pink: „Vă iubesc pentru totdeauna'

Citește și: Cum au fost surprinse Monica Gabor și fiica ei pe străzile din SUA. Irina Columbeanu, apariție îndrăzneață la 15 ani

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de soț și cei trei copii ai lor: „Liniște în suflet, credință și speranță'

Citește și: Lora neagă conflictul cu Delia legat de piesa „Lololo’. Schimbul de mesaje dintre cele două artiste: „Eu i-am trimis…’


Din ce câștigă Irina Columbeanu zeci de mii de euro, la numai 15 ani

La 15 ani, Irina Columbeanu câștigă zeci de mii de euro din tabourile pe care le pictează. Adolescenta a avut și primul său versinaj, unde și-a expus operele de artă, și a reușit să strângă nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro. Potrivit lui Irinel Columbeanu, tânăra și-a descoperit talentul pentru pictură de la cinci ani și a fost încurajată de părinții ei să-și fructifice pasiunea.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării. Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca’, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit impact.ro.


„Îmi doresc să devin medic’

Nu demult, Irina Columbeanu spunea că își dorește să devină medic cardiolog sau neurochirurg pentru a salva vieți. Tatăl adolescentei, Irinel Columbeanu, a recunoscut că a plâns de bucurie când aceasta a devenit campioană la robotică și este mândru de realizările obținute până la această vârstă.


„Îmi doresc să devin medic cardiolog sau neurochirug și, pentru a realiza acest lucru, sunt mereu în căutarea unor noi oportunități pentru a-mi spori cunoștințele în domeniu, pe care sper să le pot folosi pentru a salva vieți. Mă gândeam că mașina pe care o construiam este pacientul meu și cu fiecare pas parcurs îmi imaginam că suntem cu un pas mai aproape pentru a salva o viață. Ceea ce făceam în realitate era ca o operație fictivă’, a spus Irina Columbeanu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook