Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani și ce dezavantaje i-a adus celebritatea: „E dureros. Mulți oameni au o părere greșită despre mine”

 Ifrim Georgiana
.

Lidia Buble (30 de ani) a făcut declarații despre câștigurile sale financiare, dar și despre dezavantajele vieții de artist. Celebritatea i-a cam răpit din intimitate și timpul petrecut cu cei dragi, aspecte pe care și le-a asumat de la început, însă recunoaște că și satisfacțiile sunt pe măsură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a debutat în muzică acum 10 ani, în 2014, când a lansat piesele „Kamelia' și „Noi simțim la fel', sub îndrumarea lui Adi Sînă. Artista provine dintr-o familie penticostală numeroasă, ea având 10 frați și surori. Înainte să se concentreze pe muzică, Lidia Buble a lucrat într-o tipografie din Deva, apoi s-a angajat ca manager vânzări auto. Chiar dacă are o relație apropiată cu părinții ei, cântăreața le-a ascuns, la început, faptul că și-a început cariera de artistă.

kjd-1kjd-1

Citește și: Lidia Buble a plătit 150 de euro pe o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult. Au fost parcă mai mulți români ca niciodată. Zici că erai pe pârtie la Brașov…”

Citește și: Cum comentează Lidia Buble diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Horațiu Nicolau: „Am ales să nu mă schimb pentru nimeni”. E mai tânără cu 31 de ani decât afaceristul

Citește și: Influencerița Valerie Lungu continuă scandalul cu mama ei: „Am decis să nu mai vorbesc cu acea persoană! Nu tolerez comportamentul negativ, amenințările sau minciunile” / În trecut, a dat-o afară din casă

Citește și: Cine este Chef Ștefan Popescu, jurat la Chefi la Cuțite. E căsătorit, are 2 băieți și a lucrat ca pompier

Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani

Cu o carieră în muzică de un deceniu, Lidia Buble spune că cei mai mulți bani îi câștigă din difuzările pieselor la radio, dar și din contractele de imagine. La acestea se adaugă și concertele. Pentru a cânta la un eveniment, s-a spus că artista ar percepe un tarif de aproximativ 3000 de euro.

„Dacă și scrii la acea piesă, aici vorbim de linii melodice și versuri, atunci poți să câștigi destul de bine și din difuzările de pe radio. Clar, îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio, pentru că vreau să ajung la cât mai multe suflete. Dar dacă nu mi-a intrat piesa pe radio nu intru în depresie. Nu sunt disperată, nu, toți artiști își doresc să fie pe radio, trebuie să fim ipocriți să nu recunoaștem lucrurile acestea. Dar totuși cred că cei mai mulți bani un artist poate să-i facă din contracte de imagine, și asta pentru că am avut și știu ce înseamnă, și din concerte. Din asta trăiesc', a spus artista pentru unica.ro.

Lidia Buble, despre dezavantajele celebrității

Cât despre dezavantajele celebrității, Lidia Buble recunoaște că i-a cam fost răpit dreptul la intimitate. Artista nu e neapărat deranjată de faptul că viața ei se desfășoară în văzul tuturor, fiindcă este o persoană pozitivă, deschisă, naturală.

„În primul rând, nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală. Totul este la vederea publicului. Și asta nu că mă deranjează neapărat, pentru că eu sunt un om foarte deschis și mereu mi-a plăcut să fiu foarte naturală, cumva ca o carte pentru publicul meu. Chiar vreau să mă cunoască în totalitate așa cum sunt. Și dacă mă iubesc pentru ceva, să mă iubească pentru ceva real', a mai spus cântăreața pentru sursa citată mai sus.

„Este deranjant când se scriu lucruri neadevărate'

Lidia Buble recunoaște că au supărat-o unele informații care au apărut despre ea în presă.

„Trebuie să recunosc, este foarte deranjant uneori când se mai scriu lucruri neadevărate cumva. Cred că fiecare artist sau actor ajunge la un moment dat să treacă și prin niște știri care nu spun întru totul adevărul, și cumva poate te pun într-o lumină mai puțin plăcută. Iar eu sunt genul de om care întodeauna am strâns din dinți. Poate că nu a fost bine. Mi-a plăcut să țin în mine. Ok, m-am descărcat, am sunat acasă, am vorbit cu ai mei. Dar în fața publicului nu. Și poate că mulți oameni rămân uneori cu o părere greșită despre mine. No, acolo e dureros, într-adevăr.

Dar astea vin la pachet cu celebritatea și cumva trebuie să-ți asumi de la început. Însă trebuie să recunosc că mult mai multe sunt lucrurile frumoase care fac parte din această viață de artist', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton