Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, adevărul despre începutul relației lor: „Noi am fost o perioadă strict prieteni. Toată lumea ne acuză…”. Ce spun despre căsătorie

 Miniosu Alexandra
.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au dezvăluit adevărul despre începutul relației lor. Artistul și noua lui iubită formează deja un cuplu de câteva luni bune, iar lucrurile pare că merg ca pe roate între ei. Înainte să devină iubiți, aceștia au fost mai întâi prieteni o perioadă, potrivit spuselor lor. Iată când și-au recunoscut sentimentele unul față de celălalt și ce spun despre căsătorie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După aproape 20 de ani de relație, Deea și Dinu Maxer au divorțat. Aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, deși au doi copii împreună, și amândoi și-au refăcut viețile amoroase. Ea cu Robert Drilea, iar el cu Magdalena Chihaia. Artistul și noua lui iubită sunt împreună deja de câteva luni bune și pare că se simt de minune unul în compania celuilalt, fiind împreună peste tot.

dinu-maxer-1dinu-maxer-1

Citește și: Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, prinși de furtună în Dubai: „Situația a fost una critică. Din cauza inundațiilor nu puteam să ieșim nici măcar din hotel”. Cum au reușit să scape

Citește și: Dinu Maxer s-a temut că și-ar putea pierde fiul din cauza traumelor din copilărie: „Când Andreas a împlinit 10 ani, am trăit cu teama să nu se repete istoria'. Fratele artistului a murit într-un accident

Citește și: Fulgy de la Clejani a luat permisul de conducere în Dubai: „Încă un succes pe listă”. Cu ce se ocupă ăn Emirate, după problemele cu legea pe care le-a avut în România

Citește și: Carmen Tănase, după ce Nicoleta Luciu s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor: „A făcut o mare greșeală'. Ce spune despre prestațiile ei din telenovelele Regina și Inimă de țigan

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, adevărul despre începutul relației lor

Așadar, Dinu Maxer și-a găsit fericirea în brațele Magdalenei Chihaia, după divorțul dureros de Deea Maxer. Cei doi au fost invitați, recent, în platoul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, și au scos la iveală mai multe detalii neștiute despre relația lor. Întrebați dacă au în plan să se căsătorească, aceștia au declarat că lasă lucrurile să vină de la sine, precizând că mai întâi trebuie să aibă loc logodna și abia apoi nunta.

„Noi lăsăm lucrurile să vină de la sine”, a spus Dinu Maxer, la Antena Stars, scrie spynews.ro.

„Sărim peste logodnă?”, a completat Magdalena Chihaia.

„Prima dată trebuie logodnă și apoi nunta. O luăm încetișor cu pași siguri”, a mai spus Dinu Maxer.

De asemenea, Dinu Maxer nu a ezitat să mărturisească public cât se simte de împlinit în actuala lui relație. Acesta a dezvăluit, printre altele, și când a început, de fapt, relația cu Magdalena Chihaia.

„Trebuie să recunosc că viața alături de Magda este una incredibilă. Apropo, toată lumea ne acuză, și mă întorc puțin la trecut, noi am fost o perioadă strict prieteni. Toți prietenii din jurul nostru, artiști, actori, spuneau că noi suntem împreună. Noi nu eram împreună. După ce am reușit să spargem zidul pe care eu îl ridicasem între noi a fost puțin ciudat, că oamenii ne spuneau: v-am zis că sunteți împreună. Nu am fost împreună!”, a explicat Dinu Maxer.

Cum se înțelege Magdalena Chihaia cu fiul și fetița lui Dinu Maxer din căsnicia cu Deea

Acum ceva timp, Magdalena Chihaia și Dinu Maxer vorbeau tot la Antena Stars despre relația ei cu cei doi copii ai artistului, rezultați din căsnicia cu Deea Maxer. Potrivit spuselor lor, coregrafa se înțelege de minunecu fiul și fiica solistului.

„Fiul meu a început să comploteze mai mult cu Magda decât cu mine, ceea ce mă deranjează, iar cea mică, zilele trecute când a venit, i-a sărit în brațe și i-a spus niște dulcegării, care, evident m-au făcut puțin gelos. Așadar, se înțeleg foarte bine', declara atunci Dinu Maxer.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton