Discuția Cristinei Șișcanu cu soacra ei a stârnit numeroase reacții negative pe Internet: „Vorbiți cu ea prin intermediul Facebook... vai și amar. Aveți o soacră care...”

 Calin Maria Bianca
.

Discuția Cristinei Șișcanu cu soacra ei a stârnit numeroase reacții negative pe Internet. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că soția lui Mădălin Ionescu se bucură de o mare comunitate de fani și împărtășește zi de zi momente din viața ei cu cei care o urmăresc în mediul online. Recent, a postat un clip video cu soacra ei, astfel că haterii au avut imediat de comentat. Iată de la ce a pornit totul, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu are o relație foarte frumoasă cu mama ei, însă la fel de bună este și cu soacra sa. Dacă în urmă cu câteva zile s-a filmat alături de cea care i-a dat viața, recent a postat un clip video pe rețelele de socializare chiar în timp ce se afla în vizită la mama lui Mădălin Ionescu. Deși au purtat o discuție interesantă, totul a fost înțeles greșit din partea unor urmăritori.

cristina-siscanu-si-madalin-ionescu-anuntul-la-care-nimeni-nu-se-astepta-dupa-12-ani-de-casnicie-aveam-gandul-asta-de-vreun-an-1280×720-1cristina-siscanu-si-madalin-ionescu-anuntul-la-care-nimeni-nu-se-astepta-dupa-12-ani-de-casnicie-aveam-gandul-asta-de-vreun-an-1280×720-1

Citește și: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, schimb de replici din cauza treburilor casnice: „Nu se mai poate, frate. Suntem foarte ocupați, avem alte priorități, dar…'

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina Șișcanu: „Cei mai frumoși, cei mai pasionali, cei mai roditori ani'

Citește și: Imagini emoționante cu Mioara și Oana Roman, din copilăria vedetei: „Am fost un bebeluș iubit. Mama era atât de frumoasă…”

Citește și: Cine este Cosmin Natanticu de la Power Couple. Provine dintr-o familie cu cinci frați și a rămăs fără mamă la 19 ani

Discuția Cristinei Șișcanu cu soacra ei a stârnit numeroase reacții negative pe Internet

Cristina Șișcanu a vrut să le arate tuturor cât de bine se înțelege cu soacra ei, dar și ce viață activă are mama soțului ei, chiar dacă este pensionară. A fost educatoare, dar și învățătoare și nu s-a sfiit să spună că simte lipsa copiilor cu care a stat ani și ani de zile, însă discuția lor nu s-a oprit aici. Soacra Cristinei Șișcanu a dezvăluit că face zilnic 6.000 de pași și are un stil de viață foarte bine pus la punct.

Cristina Șișcanu: Discuție cu mama-soacră! Știu că sunteți o femeie puternică. Sunteți mai vioaie decât una ca mine. Știu că vă plimbați mult pe zi, câți kilometri faceți?

Mama lui Mădălin Ionescu: Fac 6.000 de pași, nu depășesc măsura pentru că nu vreau nici să-mi obosesc corpul prea tare.

Cristina Șișcanu: Ați început primăvara în verbă?

Mama lui Mădălin Ionescu: Am început în forță, mulțumesc lui Dumnezeu. Pe 7 am spectacol la clubul seniorilor. Fac engleză, cor, sport, se joacă teatru, se pictează, cenaclu literar. Este o conexiune foarte frumoasă acolo la seniori. Eu mă simt foarte bine, sunt oameni de bună calitate.„

Aceasta a fost o parte din discuția Cristinei Șișcanu cu soacra ei, la care fanii au asistat. Ei bine în timp ce o parte dintre urmăritori au felicitat-o pentru relația pe care o au, dar și respectul pe care-l are față de mama soțului ei, alții au criticat-o pentru gestul său.

„Vorbești cu ea prin intermediul Facebook… vai și amar/ Vorbiți cu soacra sau cu cine vă filmează pentru că tot acolo vă uitați, respect pentru bunica', sunt unele reacții ale celor din online.

„Aveți o soacră care v-ar putea fi o prietenă adevărată„

Din fericire, Cristina Șișcanu nu s-a confruntat doar cu mesaje pline de ură și răutăcioase, ci și cu unele foarte frumoase. Fanii au apreciat-o pentru gestul său și relația pe care o are cu soacra ei, însă totodată mulți au avut numai complimente și vorba de bine la adresa mamei lui Mădălin Ionescu.

„Aveți o soacră care v-ar putea fi o prietenă adevărată!/ Respect maxim, pentru dumneavoastră și bunica dulce Irinuca!/ Tot respectul doamnă, sunteți specială, vă admir voința și perseverența!/ Soacra e o femeie superbă, cu toate calitățile posibile, respect, un înger de om/ Să îți trăiască soacra, Cristina, să te bucuri ani mulți de acum încolo de ea', sunt comentariile pozitive primite de Cristina pe contul de socializare.

E clar faptul că prezentatoarea TV a învățat de-a lungul anilor să ignore răutățile venite din mediul online și comentariile pline de hate, mai ales că zi de zi, la orice postează, se găsesc hateri care să comenteze sau să jignească.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton