Ce discuție a avut Irina, fiica lui Dem Rădulescu, cu tatăl ei, înainte să-l piardă: „El a simțit nevoia să vorbească cu mine. Mi-a zis asta și, la câteva zile, s-a întâmplat”. Regretatul actor ar fi împlinit 93 de ani

.

Pe 21 septembrie, regretatul Dem Rădulescu ar fi împlinit 93 de ani. Irina, fiica lui, l-a comemorat pe marele actor, postând o fotografie de suflet în care apar împreună. Cu doar câteva zile înainte de tragicul deznodământ, actrița a fost încurajată de tatăl ei să-i calce pe urme, lucru care s-a și întâmplat, căci astăzi duce mai departe moștenirea artistică a familiei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Dem Rădulescu s-a stins din viață la București, pe 17 septembrie 2000, la vârsta de 69 de ani. Regretatul actor a suferit un infarct și a lăsat în urmă multă suferință, nu doar în rândul familiei, ci și a celor care i-au admirat munca. La mormântul său din Cimitirul Bellu merg adesea soția, Adriana Șchiopu, și fiica sa, Irina, care avea 13 ani când a rămas fără tată.

irinaradulescu17irinaradulescu17

Citește și: Ce probleme de sănătate are Paula Rădulescu, prima soție a regretatului Dem Rădulescu: „Deseori îmi e atât de rău, inima îmi face probleme, nu pot respira…'. Actriței îi e frică de moarte, la 75 de ani

Citește și: Adriana Șchiopu, văduva lui Dem Rădulescu, a împlinit 69 de ani! Cum arată astăzi studenta care i-a furat mințile maestrului: „Unde se întorcea ea, era şi el”

Citește și: Ce spune Varză, fostul coleg de trupă al lui Florin Măxineanu, după ce soția acestuia a cerut ordin de protecție împotriva lui: „Sunt lucruri complicate. Relația nu mai era roz…'

Citește și: Fostul fotbalist Andrea Capone, găsit mort într-un hotel din Sardinia, la doar 43 de ani: „În acest moment de durere profundă…”

Ce discuție a avut Irina, fiica lui Dem Rădulescu, cu tatăl ei, înainte să-l piardă

Înainte de dispariția fulgerătoare, regretatul Dem Rădulescu aflase că fiica lui își dorește să-i calce pe urme și să devină artistă. Marele actor a avut o discuție cu Irina, care pe atunci avea 13 ani, și i-a oferit câteva sfaturi prețioase. Acele cuvinte au rămas întipărite în sufletul acesteia și i-au fost de mare folos mai târziu, când a pășit pe scena teatrului.

„A fost ceva absolut surprinzător. Eu apucasem să-i spun mamei că mi-ar plăcea să fiu artistă, dar a fost doar ceva aruncat în vânt. Cred că ea a apucat să-i spună tatei – deşi putea să nu-i spună, că n-a fost o discuţie serioasă între noi. El a simţit nevoia să vorbească cu mine şi să-mi spună că e foarte frumos dacă vreau asta.

Apoi mi-a zis: „Întotdeauna să cauţi simplitatea şi adevărul. Mama o să te ajute. Eu mă întrebam de ce-mi zice el aşa ceva şi mi s-a părut ciudat, adică mă gândeam: „El nu o să mă ajute?. Dar se pare că omul simte. Am mai auzit poveşti de genul ăsta: că omul când se apropie de final, undeva, el simte. Tata mi-a zis asta şi, la câteva zile, s-a întâmplat. Eu cred că noi ştim foarte puţine despre ce e viaţa şi când se întâmplă lucruri de genul ăsta, îţi pui problema că sunt mult mai multe decât ce ştim noi', a povestit actrița Irina Rădulescu, fiica marelui Dem Rădulescu, pentru Adevărul.

Dem Rădulescu ar fi împlinit 93 de ani

Pe 21 septembrie, Dem Rădulescu ar fi împlinit 93 de ani. În ziua respectivă, fiica regretatului actor, Irina, l-a comemorat și a postat o fotografie de suflet în care apar împreună.

„La mulți ani, tata!', a scris actrița în dreptul imaginii.

„De măreția lui ca actor mi-am dat seama mult mai târziu'

Într-un interviu mai vechi, Irina Rădulescu, și ea actriță, mărturisea că i-ar fi plăcut ca tatăl ei s-o vadă jucând.

„De măreția lui ca actor mi-am dat seama mult mai târziu, că era tata. (…) Cred că ar avea curiozitatea să mă urmărească în calitate de actriță. Probabil ar fi critic, dar el avea un mod delicat de a te critica', a declarat aceasta la un moment dat la PRO TV.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton