Discuție neașteptată între ispitele Alin Simoiu și Andrei Ifrim de la Insula Iubirii: ”Dacă o combini pe Bianca ne salvezi și nouă onoarea...” / Nu știau că sunt filmați

.

Discuție neașteptată între ispitele Alin Simoiu și Andrei Ifrim de la Insula Iubirii. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Insula Iubirii este una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe micile ecrane în prezent. Ei bine însă, în timp ce ispitele masculine lasă de înțeles că s-au îndrăgostit cu adevărat de fetele aflate în relații, adevărul este cu totul și cu totul altfel, iar acest lucru se poate vedea chiar din discuția lor din spatele camerelor de filmat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Toți cei care urmăresc Insula Iubirii știu faptul că Bianca Giurcă, iubita lui Marius Moise, se înțelege foarte bine cu ispita Alin Simoiu, ba chiar au existat atingeri tandre între ei. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, iar acest lucru a fost văzut atât de telespectatori, cât și de ceilalți concurenți. Ei bine însă, în timp ce Bianca crede că Alin este serios și își dorește cu adevărat să-i fie alături, lucruri nu stau deloc așa.

Citește și: Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 21 de ani decât soțul ei


Citește și: Marius Moise s-a despărțit de Bianca Giurcă, la Insula Iubirii, după ce a văzut imaginile cu ea și Alin Simoiu: „Sunt dezamăgit. Pentru mine e destul…'

Citește și: Mama Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, primele declarații despre fapta îngrozitoare a fiicei sale: „Mi-a zis că Alina a căzut pe scări. Știu că s-au certat pe…'

Citește și: Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 21 de ani decât soțul ei

Discuție neașteptată între ispitele Alin Simoiu și Andrei Ifrim de la Insula Iubirii


Ispita Alin Simoiu a stat în umbră o perioadă la Insula Iubirii, timp în care a analizat ceea ce îi place și ce nu îi place Biancăi Giurcă, iar apoi a știut cum să „îi intre pe sub piele’. A convins-o că îi este alături și că se poate baza pe el, iar ea chiar l-a crezut. Ba mai mult, celelalte concurente susțin că s-a și îndrăgostit de el după cum îi zâmbește, dar și după sărutul ascuns din mare pe care l-au avut. Totuși, deși pe micile ecrane intențiile lui par cât se poate de serioase, însă discuția avută cu ispita Andrei Ifrim l-a dat de gol.


Andrei Ifrim: O combini pe Bianca nu arătăm nici noi toți…ne salvezi onoarea știi.
Alin Simoiu: Păi ce să fac mai mult frate? A existat sărutul, mai mult de atât ce pot să fac?
Andrei Ifrim: A existat pe cameră?
Alin Simoiu: Păi da.
Andrei Ifrim: Dacă întinzi coarda pe urmă după începe să se retragă. Asta Ema nu o să facă nimic pentru că încă are o speranță la ăla, Claudia a zis că e super mulțumită de ăla al ei.
Alin Simoiu: Da. Un pas greșit și se întâmplă ca la Daniel.
‘, a fost conversația din spatele camerelor de filmat între ispitele Andrei și Alin.


Alin Simoiu i-a dat de înțeles lui Andrei Ifrim faptul că nu poate face nimic mai mult decât sărutul care s-a întâmplat deja între el și Bianca Giurcă, asta deoarece ea se va retrage apoi dacă lucrurile devin serioase între ei.


Bianca Giurcă și Marius Moise, sunt împreună după terminarea filmărilor de la Insula Iubirii

Recent au apărut mai multe imagini cu Bianca Giurcă și Marius Moise direct de pe litoralul românesc, unde se distrează de minune împreună după terminarea filmărilor pentru Insula Iubirii. Chiar dacă la acest moment, ei sunt despărțiți în cadrul emisiunii, se pare că în realitate totul este lapte și miere între Bianca Giurcă și Marius Moise.

Chiar dacă ea era dispusă să-i ierte orice iubitului ei, inclusiv episoadele de infidelitate, așa cum a mai făcut-o, el nu a vrut să audă nici măcar de tachinările dintre iubita lui și ispita Alin, așa că a pus stop relației, însă se pare că nu pentru prea mult timp, fiindcă în realitate sunt tot împreună.

Sursă foto: Facebook / Tiktok