„Ca o glumă proastă așa, îl recomand”. DJ Harra, picanterii din relația cu Cătălin Cazacu. Ce a spus despre el, în direct la TV, la Măruță

.

DJ Harra, picanterii din relația cu Cătălin Cazacu. În urmă cu 10 ani, DJ Harra și Cătălin Cazacu au format un cuplu, însă relația lor a fost una de scurtă durată. Dana Neacșu a acceptat să ia parte la rubrica „Sosurilor iuți', în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, și a făcut mai multe dezvăluiri din timpul concubinajului cu fostul campion la motociclism. Iată cât timp a durat relația și de ce a fost sortită eșecului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!!


DJ Harra, picanterii din relația cu Cătălin Cazacu. În anul 2013, Cătălin Cazacu și DJ Harra, cunoscută drept Dana Neacșu, au format un cuplu. Cei doi s-au cunoscut după divorțul prezentatorului TV de Bianca Jurcă, cea cu care a avut o relație cu năbădăi. La acea vreme, concubinajul dintre fostul campion la motociclism și Dana Neacșu se desfășura la distanță, căci el locuia în Timișoara, iar ea în Craiova. În presă, s-a speculat că despărțirea a fost provocată de un episod de infidelitate, însă niciunul nu a dezbătut subiectul în spațiul public.


Citește și: Cătălin Cazacu, acuzații dure la adresa fostei sale iubite, Ramona Olaru: „Am fost scuipat'. Cum a reacționat asistenta TV

Citește și: Ramona Olaru are un nou iubit, după despărțirea de Cătălin Cazacu? În ce ipostaze romantice a fost surprinsă cu un bărbat: „Mă văd cu domnul de vreo două-trei săptămâni’

Citește și: Cine sunt și cum arată concurentele show-ului de dating Provocarea destinului, de la Antena 1. Marele premiu este de 10.000 de euro


Citește și: „Am fost despărțiți doi ani, ne-am dat seama că…'. Cumnata Andrei, declarații surprinzătoare despre relația cu Săndel Mihai, fratele cântăreței, după 28 de ani de relație

DJ Harra, picanterii din relația cu Cătălin Cazacu

În emisiunea lui Cătălin Măruță, DJ Harra a făcut câteva declarații referitoare la relația cu prezentatorul Cătălin Cazacu. Cei doi au format un cuplu pentru aproximativ un an, însă lucrurile nu ar fi mers deoarece ambii traversau o perioadă de „tranziție’. Chiar și așa, organizatoarea de evenimente a rămas cu o impresie bună despre fostul ei partener.


„Poți face un top trei al bărbaților din showbizul românesc, cei mai buni la pat?’, a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Cătălin Măruță.

„Mă voi opri la unicul și singurul Cătălin Cazacu, pentru că este singurul de care am avut parte. Nu e singurul meu iubit, dar e singurul din zona showbizului. Ca o glumă proastă așa, îl recomand. Cătălin e un băiat minunat. Cam un an ne-am tatonat așa. Ba da, ba nu. Mă rog, era și o perioadă a mea de tranziție și a lui’, a răspuns DJ Harra.


Cu ce se ocupă acum DJ Harra

Pe lângă muzică, Dana Neacșu și-a extins sursele de venit și a devenit organizatoare de evenimente, după cum a anunțat chiar ea pe rețelele de socializare.

„Bună, eu sunt Dana, event planner! Cu experiență de 12 ani în domeniu te pot ajuta ca evenimentul tău să fie așa cum ți-l dorești: perfect! Startul petrecerii îl dăm împreună într-un mod inedit. Cât despre dansul mirilor, îți promit că va fi memorabil, nu îți face griji nici pentru decor, program, locație, lumini, foto-video, meniu și nici pentru artiști. În funcție de dorințele și bugetul tău, eu îți ofer cele mai bune variante. Ție nu îți rămâne decât să te bucuri alături de prieteni și familie', a spus ea pe rețelele de socializare.


Cătălin Cazacu: „N-am avut noroc în dragoste’

De curând, Cătălin Cazacu i-a adus mai multe acuzații Ramonei Olaru și a susținut că nu a avut noroc în dragoste. Se pare că întâlnirile dintre  motociclist și asistenta TV sunt destul de tensionate, așa că acesta refuză să mai aibă orice fel de interacțiune.


„Nu, pe mine m-a salvat Dumnezeu! Nu se va mai întâmpla niciodată, eu am înțeles conceptul! Eu am rămas singur, sunt un om singur, n-am avut noroc în dragoste. Tot tac din gură, dar la un moment dat nu o să mai tac din gură. Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit!

Am înțeles ultima oară că am vrut să fiu salutat și m-am întors ca să nu fiu salutat. Am făcut asta pentru că cu o dată anterioară când am vrut să fiu salutat, am fost scuipat. Și am zis că nu e frumos, mai ales că acum, în ultimul timp, o dată la săptămână se schimbă partenerul, am zis că nu vreau să mă mai scuipe nimeni!, a spus prezentatorul TV, potrivit ego.ro.

Sursa foto: Facebook