DJ-ul Jackmaster a murit la doar 38 de ani, în Ibiza, după un traumatism cranian: „Familia este șocată”

.

DJ-ul şi producătorul scoţian Jack Revill, cunoscut cu numele de scenă Jackmaster, a murit la doar 38 de ani, în Ibiza, după un traumatism cranian. Tragicul incident a avut loc sâmbătă dimineața, pe 12 octombrie, conform unei postări făcute de familia artistului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Jack Revill, cunoscut sub numele de scenă Jackmaster, s-a născut în Scoția. A fost DJ și productor muzical, dar și co-fondator al casei de discuri „Night Numbers'. Publicul l-a admirat în special pentru capacitatea sa de a combina diferite genuri muzicale într-un mod inovator.

jackmaster104jackmaster104

Citește și: Un bărbat a murit la maratonul din București. A făcut infarct după ce a trecut linia de sosire

Citește și: Artistul El Taiger a murit la o săptămână după ce a fost împuşcat în cap: „Odihneşte-te în pace, războinic neobosit”. Muzicianul cubanez avea doar 37 de ani

Citește și: Alina Gologan, câștigătoarea MasterChef 2019, s-a căsătorit religios. Imagini spectaculoase de la nuntă: a avut tort în formă de inimă

Citește și: Celebrul vlogger MrBeast a transformat Salina Turda în atracție mondială: „Este cel mai tare oraș subteran…' Videoclipul are peste 40 de milioane de vizionări

DJ-ul Jackmaster a murit la doar 38 de ani

În dimineața de 12 octombrie, DJ-ul Jackmaster s-a stins din viață, la doar 38 de ani. Potrivit unui anunț al familiei, artistul se afla în Ibiza și a suferit un traumatism cranian.

„Cu profundă tristeţe confirmăm moartea prematură a lui Jack Revill, cunoscut de mulţi ca Jackmaster. Jack a murit în mod tragic la Ibiza în dimineaţa zilei de 12 octombrie, în urma unor complicaţii apărute în urma unui traumatism cranian accidental.

Familia sa – Kate, Sean şi Johnny – este şocată. Deşi profund impresionată de sprijinul copleşitor din partea prietenilor, colegilor şi fanilor, familia solicită cu amabilitate intimitate pe măsură ce trece prin durerea imensă a acestei pierderi devastatoare', a anunţat familia sa.

Cine a fost DJ Jackmaster

Dj Jackmaster s-a născut în Glasgow și își construise un nume puternic în industria muzicală. Înainte să devină celebru, artistul a lucrat în magazinul de discuri Rubadub din Glasgow, apoi a devenit co-fondator al casei de discuri „Night Numbers'.

Cu puțin timp înaintea tragediei, Jackmaster lansase single-ul Nitro, cu Kid Enigma.

„A fost vorba despre sentimentul de hyped şi inspiraţie în club. Din păcate, aceste momente sunt rare acum. De vină sunt telefoanele şi oamenii care nu dansează. Sunt atât de recunoscătoare pentru fanii mei, dar am intrat în muzică pentru că îmi place să dansez. Este o formă de artă pierdută în acest moment, cred', declarase artistul pentru revista de muzică Electronic Groove.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton