DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost înmormântată în Turda. Sora ei geamănă a venit la funeralii din Anglia

 Ifrim Georgiana
.

Duminică, DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost înmormântată la cimitirul din Turda. Săptămâna trecută, trupul neînsuflețit al Laurei Roșca a fost descoperit de câtiva localnici, pe o plajă din Mamaia, iar în urma autopsiei, medicii legiști au stabilit că decesul a fost provocat de înec. Pe 1 octombrie, tânăra a fost condusă pe ultimul drum de prieteni și familie, iar imaginile de la fața locului sunt sfâșietoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În dimineața zilei de 28 septembrie, Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, alias Dj Lalla, a fost găsită decedată pe plaja din Mamaia, în zona hotelului Diplomatic. După efectuarea necropsiei, medicii legiști au stabilit că aceasta a murit înecată, căci au găsit în plămânii săi apă de mare și nisip. Apropiații acesteia au susținut că Laura Roșca se confrunta cu depresie, ba chiar ar fi fost internată într-o instituție pentru tratarea bolilor psihice. În urmă cu o zi, tânăra a fost condusă pe ultimul drum de familie și a fost înmormântată la cimitirul din Turda, orașul ei natal.

1212

Citește și: „A slăbit foarte mult și nu mai avea același chef de viață”. Ce se întâmpla cu DJ Lalla în ultima perioadă, înainte să fie găsită moartă pe plaja din Mamaia

Citește și: Detaliu straniu în cazul morții lui DJ Lalla: „Am crezut că e un manechin”. A fost găsită fără suflare, doar în lenjerie intimă și tricou, pe plaja din Mamaia

Citește și: Cum arată iubitul lui Emil Rengle. Dansatorul a publicat primele imagini cu ei doi, în calitate de cuplu: „Să vă țină!'

Citește și: Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare, în dosarul în care e acuzat pentru conducere fără permis. Cât timp va petrece în spatele gratiilor

DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost înmormântată

Pe 1 octombrie, Laura Roșca, tânăra găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia, a fost înmormântată la cimitirul din Turda. DJ Lalla, așa cum era cunoscută tânăra în industria muzicală, a fost condusă pe ultimul drum de prieteni, familie și apropiați, profund îndurerați de pierderea bruscă și dramatică. La înmormântare, a participat și sora ei geamănă, care a venit din Anglia ca să-și ia rămas bun de la regretata artistă.

Funeraliile s-au desfășurat duminică, la Cimitirul Municipal din Turda, iar în seara precedentă a avut loc priveghiul, la care au participat aproximativ 25 de persoane.

 „Greu îmi găsesc, în momentul ăsta cuvintele să pot să spun ceva… e o surpriză totală pentru noi, dar am cunoscut familia, eu o știu pe mamă de destul de mult timp, nu m-am întâlnit cu ea acum, chiar sper că e echilibrată după drama asta prin care a trecut, pe tânără o știam doar din articole de presă, din discuțiile cu mama…Era tânără, avea toată viața înainte, e foarte, foarte dificil de gestionat momentul, cred că pentru familie e foarte, foarte greu…', a declarat unul dintre apropiații familiei, pentru Antena 3 CNN.

Tatăl Laurei Roșca, îndurerat la înmormântarea artistei: „Era fericită, era binedispusă'

În ziua când a avut loc înmormântarea Laurei Roșca, tatăl acesteia a făcut o serie de declarații sfâșietoare. Acesta susține că a primit raportul toxicologic al fiicei lui, care atestă că nu consumase substanțe interzise atunci când a avut loc tragicul eveniment.

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată… Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural…

Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic', a spus tatăl regretatei artiste, în ziua înmormântării.

Cauza decesului Laurei Roșca

Săptămâna trecută, trupul neînsuflețit al Laurei Roșca a fost descoperit pe o plajă din Mamaia. După necropsie, medicii legiști au stabilit că decesul a fost provocat de înec, însă ancheta încă este în curs de desfășurare. Cu toate acestea, tatăl victimei a susținut că DJ Lalla era o înotătoare bună și a presupus că dramaticul eveniment ar fi putut fi provocat de consumul de alcool sau stările depresive cu care se confrunta fiica lui.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că pe plajă se află cadavrul unei persoane de sex feminin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului', se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Laura Roșca era diagnosticată cu depresie

Tatăl Laurei Roșca a mai susținut că tânăra era diagnosticată cu depresie și mergea la ședințe de terapie. Pe pagina de socializare, tânăra artistă obișnuia să vorbească deschis despre lupta ei cu depresia și posta zeci de filmulețe motivaționale, în speranța că ar putea veni în ajutorul celor care se confruntă cu stări similare.

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine', a declarat tatăl ei.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton