Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost internată în spital din cauza depresiei. Tatăl ei: ”Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă”

 Calin Maria Bianca
.

Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost internată în spital din cauza depresiei. Primele declarații ale tatălui ei. Cazul Laurei Roșca a intrat în atenția tuturor, asta fiindcă nimeni nu se aștepta să fie găsită fără viață pe plaja din Mamaia. Avea o carieră înfloritoare, se bucura de atenția publicului larg și părea că nu-i lipsește nimic, însă recent, tatăl ei a dezvăluit că în urmă cu câteva săptămâni a fost internată din cauza depresiei. Iată ce a ieșit la iveală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Claudia Roșca, cunoscută ca și DJ Lalla în lumea artistică din România, a fost găsită fără suflare, în urmă cu doar o zi, pe o plajă din Mamaia. Vestea tragică a morții tinerei a șocat o țară întreagă, mai ales că polițiștii nu au găsit urme de violență pe corpul ei. Totuși, după mai multe investigații, s-a aflat că tânăra suferea de depresie, iar tatăl ei ar elimina ipoteza să fi murit înecată, tocmai pentru că era o bună înotătoare.

rosca-610×425-1rosca-610×425-1

Citește și: „Nu pot să cred așa ceva! Îmi povestise ceva legat de…”. DJ Harra, șocată de moartea prietenei sale, Laura Roșca. Tânăra, cunoscută ca DJ Lalla, a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia

Citește și: Tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia este Laura Roșca, alias DJ Lalla. Ce a postat pe Instagram înainte de tragedie

Citește și: Carmen Tănase face naveta București-Deva pentru filmul Dragoste pe muchie de cuțit. Actrița are grijă și de mama ei bolnavă, în același timp: „Face niște eforturi mari' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu a fost Marius Elisei alături de fiica lui și a Oanei Roman, în prima zi de școală: „I-am explicat copilului…'. Noua lui iubită a împlinit 40 de ani, în aceeași zi

Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost internată în spital din cauza depresiei

S-au speculat numeroase ipoteze privind moartea Laurei Roșca, însă niciuna dintre ele nu este sigură. Pentru a ajuta anchetatorii, tatăl tinerei de 34 de ani care a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia, a oferit primele declarații. Fără a ezita, a explicat că Dj Lalla a fost internată în spital în urmă cu câteva săptămâni din cauza unui episod depresiv.

Mai mult decât atât, părintele Laurei Roșca nu elimină nici varianta că fiica lui ar fi fost în depresie, însă nici că ar fi consumat prea mult alcool în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Totodată, a povestit și faptul că fiica lui a trecut printr-un moment greu, mai concret un deces în familia, în urmă cu o lună iar în prezent urma ședințe de terapie cu un specialist.

'Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine', a declarat tatăl ei, potrivit Antena 3 CNN.

DJ Lalla a fost găsită moartă pe plajă

În cursul zilei de ieri, trupul neînsuflețit al Laurei Roșca a fost găsit de un grup de turiști care se plimbau pe plaja din Mamaia. Aceștia au anunțat imediat prin apel la 112, astfel că oamenii legii au sosit la fața locului unde au constatat decesul și au făcut primele cercetări, ajungând la concluzia că este vorba despre Dj Lalla.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului', se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Fanii, apropiații și toți cei care au auzit de tragicul eveniment au enumerat numeroase ipoteze despre cum s-a întâmplat tragedia, însă poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit Laura Roșca, așa cum este normal. De asemenea, trupul neînsufleţit al tinerei a fost transportat la morgă pentru necropsie, urmând să stabilească cauza exactă a morţii.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton