DJ Project si Adela Popescu lanseaza videoclipul ’Bun Ramas”

 Revista VIVA
.

10.000 de sentimente, 10.000 de ganduri care iti coplesesc sufletul, 10.000 de amintiri care iti formeaza viata, 10.000 de fotografii prin care spui bun ramas – asa se caracterizeaza videoclipul realizat de catre DJ Project si Adela Popescu pentru single-ul Bun Ramas'.

Conceptul acestui clip a fost transformat in realitate de catre regizorul Dragos Buliga, care a realizat pozele in diverse locuri din Bucuresti, precum Centrul Vechi, Biblioteca Nationala sau la metrou. Pentru a intari ideea, nu au fost ocolite nici strazile intens circulate ale Capitalei, care, transpuse in imagini, au creat o atmosfera inedita si urbana, dar in acelasi timp melancolica, in ton cu piesa.

DJ Project este trupa care a stiut mereu sa fie cu un pas inainte si sa anticipeze cerintele publicului. Prin acest nou proiect, dovedesc inca o data ca originalitatea si creativitatea sunt elementele cheie ale succesului lor.

Videoclipul exprima intocmai atmosfera pe care am vrut sa o transmitem prin piesa. Suntem foarte incantati de rezultatul final al acestui videoclip-concept', declara DJ Project.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton