DJ-ul Vik Leifa a lansat piesa “Orbit” în colaborare cu Guz

 Alina Dan
.

DJ-ul Vik Leifa a lansat piesa Orbit' în colaborare cu Guz. Piesa este însoțită și de un lyric video în care apar cei doi artiști. 

Față de restul pieselor lansate până acum, piesa Orbit' este în limba română și are un mesaj misterios, ascuns printre rândurile versurilor.

În piesă, Guz ne cântă despre cel care a iubit orbește persoana nepotrivită, iar relația cu ea l-a schimbat complet și ireversibil.

Tema piesei se poate spune că este inspirată din mitologia românească a Zburătorului', un înger decăzut din cer din cauza iubirii pământeșți.

Piesa poartă un mesaj simbolic, dar DJ-ul Vik Leifa, a reușit prin sound să îl aducă în actualitate, ca publicul să se bucure de această piesă în club sau la radio.

Orbit' este a patra piesă în seria lansărilor, iar în următoarea perioadă Vik Leifa va mai lansa câteva piese. Dacă ți-a plăcut, rămâi pe canalul de YouTube Republic Music Group.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton