„Este tot timpul pupată de el, a fost o conexiune de la început”. Doc și Bianca Patrichi sunt acuzați că au o relație prea apropiată la Survivor 2023

 Ifrim Georgiana
.

Doc și Bianca Patrichi sunt acuzați că au o relație prea apropiată la Survivor 2023. Încă de la începutul competiției, cei doi Faimoși ar fi avut o relație extrem de apropiată, lucru pe care l-ar fi observat coechipierii lor. Aceștia ar fi petrecut destul de mult timp împreună și între ei chiar ar fi existat câteva gesturi de afecțiune. Acum, în tabăra roșie, au existat mai multe discuții referitoare la apropierea dintre artist și nepoara regretatului coregraf Cornel Patrichi, unii concurenți fiind de părere că este vorba despre o strategie de manipulare din partea lui Doc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Doc și Bianca Patrichi sunt acuzați că au o relație prea apropiată la Survivor 2023. În ultima ediție a emisiunii, tensiunile și orgoliile au ajuns la cote maxime, iar consiliul de eliminare s-a transformat într-un scandal monstru. Cei mai vocali au fost DOC, Kamara și Remus, care au fost protagoniștii unui dialog tăios și și-au adresat replici acide în fața adversarilor. Pe lângă conflictele de la consilul de eliminare, în tabăra Faimoșilor a existat și o mică dezbatere privind apropierea dintre Doc și Bianca Patrichi, iar concurenții nu s-au abținut din a-și spune părerea sinceră.

bi9bi9

Doc și Bianca Patrichi sunt acuzați că au o relație prea apropiată la Survivor 2023. Cei doi Faimoși ar fi petrecut destul de mult timp împreună încă de la începutul competiției. În urmă cu câteva ediții, artistul a fost surprins în timp ce o pupă pe concurentă, imediat după ce obține victoria în fața Biancăi Porkolab. Totuși, apropierea dintre aceștia este văzută ca o strategie de manipulare de către ceilalți Faimoși.

Citește și: Mihai Zmărăndescu, scandal cu Robert Moscalu la Survivor 2023. Faimosul i-a adresat cuvinte dure și gesturi obscene: „Ești leșinat! Nu te pune cap în cap cu mine'

Citește și: Ce sfaturi i-a dat Bebe Cotimanis fiicei sale, Ada, înainte de a pleca la Survivor: „Să respecte tristețea celorlalți”

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Jean și Dinu Gavril au câștigat ultima imunitate din Guatemala

Citește și: Elena Merișoreanu, despre trecutul ei amoros, după ce Gheorghe Turda a spus că „era când cu unul, când cu altul': „Mama mea avea o vorbă…'

Doc și Bianca Patrichi sunt acuzați că au o relație prea apropiată la Survivor 2023

Remus Boroiu este cel care a inițiat discuția privind apropierea dintre Bianca Patrichi și Doc. Faimosul a observat că artistul este destul de afectuos față de fosta ispită de la „Insula Iubirii' și chiar ar favoriza-o. Afirmațiile acestuia au luat-o prin surprindere pe Carmen Grebenișan, care nu a sesizat natura relației dintre cei doi.

„Bianca este tot timpul pupată de Doc, tot timpul, tot timpul. Și fizic și moral și cum vrei tu', a spus acesta.

„Dar în ce sens, zice că e bună pe traseu?', a spus Carmen.

„A fost o conexiune de la început. Ajung să cred că este influențată de Doc' spune și Ștefania, iar Remus a continuat spunând: „Nu a fost o conexiune, așa face și cu Crina acum'.

„Doc este un fel de Robert al nostru'

Remus a continuat discuția și este ferm convins că Doc apelează la o strategie de manipulare pe care nu o folosește numai asupra Biancăi, ci și asupra Crinei Abrudan. Totodată, acesta l-a comparat pe artist cu Robert Moscalu. De partea cântărețului au fost Bianca și Mihai Zmărăndescu, care l-au apreciat pentru strategiile sale de la Survivor 2023.

„Doc este un fel de Robert al nostru, doar că e mai răutăcios și mai viclean și mai tăios', a spus Remus.

„Deraiază. Frumusețea la Doc e că el nu neagă', a spus Ada.

„Cu Kamara mă cert deja de plăcere', a spus Doc, referitor la ultimele conflicte avute în cadrul emisiunii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton