DOC, despre scandalul cu Bianca Patrichi la Survivor România 2023: „Când m-am întors acasă am aflat că sunt acuzat de hărțuire sexuală”

.

DOC, despre scandalul cu Bianca Patrichi la Survivor România 2023. DOC și Bianca Patrichi obișnuiau să aibă o relație destul de apropiată la începutul emisiunii „Survivor' 2023, însă lucrurile s-au schimbat radical cu timpul. Aceștia și-au adresat cuvinte dure, iar tânăra coregrafă l-a acuzat de agresiune sexuală pe artist. Eliminat din competiție, DOC a făcut câteva declarații despre experiența din Republlica Dominicană și a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Bianca Patrichi. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


DOC, despre scandalul cu Bianca Patrichi la Survivor România 2023. DOC a fost eliminat de la „Survivor’ 2023 în ediția de miercuri, 15 martie. Artistul a fost un concurent extrem de controversat, intrând în conflict cu Ada Dumitru, Bianca Patrichi sau Kamara. Înainte de a fi eliminat din competiție, rapper-ul a susținut în mai multe rânduri că-și dorește să ajungă acasă, căci simte că și-a atins limitele. Acum, DOC a ținut să facă câteva precizări despre disputa avută cu Bianca Patrichi și despre acuzația de agresiune sexuală.


Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, DOC s-a apărat în fața acuzațiilor făcute de Bianca Patrichi, care s-a plâns că ar fi fost atinsă într-un mod indecent. Artistul spune că situația a fost interpretată greșit și a dezvăluit propria versiune cu privire la cele întâmplate.

Citește și: „L-am simțit cum se freacă de mine'. Bianca Patrichi face acuzații grave la adresa lui DOC de la Survivor 2023


Citește și: „Este tot timpul pupată de el, a fost o conexiune de la început’. Doc și Bianca Patrichi sunt acuzați că au o relație prea apropiată la Survivor 2023

Citește și: Anamaria Prodan, despre căsătorie după ce a confirmat relația cu iubitul ei, Flavius Nedelea: „Cred în instituția căsătoriei. Mă văd în postura de a face această alegere’

Citește și: Cosmina Păsărin are un nou iubit. Vedeta face primele dezvăluiri despre partenerul ei: „Am o relaţie şi sunt fericită’


DOC, despre scandalul cu Bianca Patrichi la Survivor România 2023

Întors din Republica Dominicană, DOC a aflat despre acuzația de agresiune sexuală făcută de Bianca Patrichi la „Survivor’. Rapper-ul a explicat că situația ar fi fost intepretată greșit și că nu a fost vorba de un gest voit din partea lui.

„Faza cu Bianca. Când m-am întors acasă am aflat că sunt acuzat de hărțuire sexuală. Nevastă-mea zice: ‘La un moment dat, Bianca stătea în poziția ei caracteristică pentru a-și arată caracteristicul și tu erai în spate și te-ai apropiat de caracteristic cu fața.


E ca ca o tamponare în trafic, la care faci o amiabilă. Dar nu a fost voită. Eu mă uitam în față, la traseu, și am intrat într-o mică coliziune cu caracteristicul. Coliziunea nu a fost voită, pentru că acolo n-ai proteine și n-ai bumper. Gata, am spus-o și pe asta’, i-a explicat DOC lui Cătălin Măruță.


Ce acuzații a făcut Bianca Patrichi la adresa lui DOC

Deși au devenit prieteni imediat la Survivor 2023, relația dintre DOC și Bianca Patrichi s-a deteriorat considerabil ulterior, cei doi concurenți adresându-și cuvinte dure. La unul dintre jocurile de recompensă, tânăra coregrafă s-a simțit jignită de gestul făcut de rapper, însă imaginile au fost difuzate doar pe Voyo.

„La jocul pentru recompensă, cu hamurile, nu mai știu la cine stăteam să mă uit, să încurajez… și stăteam așa (n.r.: aplecată). Așa stăteam. Na, nu știu, stăteam jos, acolo, și vorbeam.. Și l-am simțit cum se freacă de mine, pe DOC’, a mărturisit Bianca.

Sursa foto: Facebook